Kesälomittaja hengityslaitetta käyttävän työntekijärinkiin


Ilmoitus julkaistu: 29.04.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Liisa Rautanen Saukkola/Lohja
Työnimike: Henkilökohtainen avustaja hengityskonetta käyttävän työntekijäringissä
Työn alkamisajankohta: 1.6.2024
Haun deadline: 20.05.2024
Viikottainen työaika: 114.45 t/3 viikkoa
Palkkaus: 14,46 €/t + lisät
Minimikoulutus: lääketieteen ylioppilas; hammaslääketieteen ylioppilas
Yhteystiedot: Liisa Rautanen
avustajahakemukset@outlook.com
0500974794
Etsitkö vielä kesätyötä? Minä etsin kesä-elokuun ajaksi lomasijaisia 24/7 avustajatiimiini, henkilökohtaiseksi avustajaksi. Työtä on mahdollista tehdä kolmessa vuorossa tai sopia pidempiä vuoroja tarpeiden mukaan. Minulla on lihassairaus ja käytän elämää ylläpitävää hengityslaitetta ympärivuorokautisesti. Tästä ei pidä pelästyä sillä työhön perehdytetään ja kykenen itse ohjaamaan työtehtävissä.
Tarvitsen apua arjen toiminnoissa. Työtehtäviin kuuluu avustaminen pukemisessa, hygienian hoidossa sekä hengitystukihoidosta huolehtiminen 24/7 ja kodinhoidolliset työt. Työ on osittain fyysistä, koska siihen sisältyy kääntöjä ja nostoja. Minulla on oma-auto, jossa matkustan sähköpyörätuolissani. Työntekijän ajokortista olisi siis iloa. Perheeseeni kuuluu, samassa pihapiirissä asuva iäkäs isäni sekä kaksi kissaa. Kesä aikaan olen paljon ulkona, hoidan puutarhaa ja pientä kasvimaata. Asun Lohjan lähistöllä vanhassa maalaistalossa, lähin bussipysäkki on Saukkolassa, jonne on matkaa kolme kilometriä. Tilapäisasuminen on mahdollista yläkerrassani.
Päiväni ovat aktiivisia osa-aikaisen työsuhteen ja vilkkaan sosiaalisen elämäni myötä. Päivääni saattavat kuulua erilaiset kokoukset, juhlat sekä tapahtumat. Kuitenkaan viikon jokaisena päivänä ei olla menossa, vaan viihdyn myös kotonani. Työpäiväsi harvoin tulisivat olemaan samanlaisia, aktiivisen ja sosiaalisen elämäni vuoksi.

Mikäli kiinnostuit kesätyöstä 70 km pääkaupunkiseudulta maaseudun rauhassa ja uravalintaasi liittyen haluat nähdä miten 50-luvulla tuntematon geenivirhe vaikutta nykypäivänä ”aikuisen naisen” elämään, lähetä minulle s-postia avustajahakemukset@outlook.com, kerro itsestäsi ja kysele lisää.

Voit lukea enemmän elämästäni, uuden Invalidi työ -lehden artikkelista, osoitteessa https://www.it-lehti.fi/kategoriat/apuvalineet/hengityskone-kaverina.html