Klinikalle.fi rekrytoi MedistaffilleKlinikalle.fi ja Medistaff yhteistyö

Klinikalle.fi-palvelu ja Medistaff toimivat yhteistyössä vuonna 2021 ja yhteistyön tarkoituksena on parantaa tietoisuutta erilaisista työmahdollisuuksista. Medistaffin kautta työpaikkoja on tarjolla tälläkin hetkellä, sekä pääkaupunkiseudulla että ympäri Suomea. Pääasiassa töitä on tarjolla (hammas)lääketieteen lisensiaateille ja viimeisen vuoden opiskelijoille mutta myös viidennen vuoden opiskelijoille töitä löytyy vaihtelevasti. Työpaikkoja on useita, tämänhetkiset löydät hakusanalla “Medistaff” nettisivujemme “Etsi töitä” sivulta tai kysy lisää jutta@klinikalle.fi. Kysy myös rohkeasti muista mahdollisuuksista, työpaikkoja voidaan myös räätälöidä tarpeittesi mukaan.


Me olemme Medistaff – Kotimainen ja uusi tehokas toimija, joka tuottaa laadukkaita ja innovatiivisia lääkäripalveluita, työllistäen yleis- ja hammaslääkäreitä eri puolille Suomea. Perustaja Lääkärimme huomasivat työmarkkinoilla, että usein lääkärit työllistetään epävarmoina, työtunnit eivät ole joustavia ja palkka ei vastaa odotuksia. – Kuulostaako tutulta?
Medistaff perustuu ideaan “lääkärit lääkäreiden asialla”, jossa perusarvoihin kuuluu mm. yhdenvertaisuuden edistäminen.

Aloitimme toimintamme vuoden 2019 alussa, josta lähtien olemme koonneet yhteen samanmielisiä — työhönsä tyytyväisiä lääkäreitä. Työntekijämme ovatkin se suurin voimavaramme, minkä vuoksi panostamme perehdytyksiin ja helpotamme kaikin tavoin heidän työtään.

Terkuin,
Medistaffin tiimi.


Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit ja haluat tietää lisää, täytä alla oleva yhteydenottolomake.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä jutta@klinikalle.fi.


Yhteydenotto

    Haluan yhteydenoton
    SähköpostitsePuhelimitse