Lääkäriksi HUS Sisätaudeille Malmin sairaalaan Helsinkiin


Ilmoitus julkaistu: 09.05.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: HUS Sisätaudit ja kuntoutus Malmin sairaala
Työnimike: erikoistuva lääkäri
Työn alkamisajankohta: syyskuun alussa
Haun deadline: 19.07.2024
Viikottainen työaika: 38 h 15 min + mahdolliset päivystykset
Palkkaus: kandi 3275,78€/kk, lääkäri 4091,01-4684,18€/kk, lisäksi päivystyskorvaukset
Minimikoulutus: LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: Lea Lappeteläinen
lea.lappetelainen@hus.fi
0504022923
Tervetuloa lääkäriksi sisätaudeille Malmin sairaalaan HUS sisätaudeille Helsinkiin!

Haluatko oppia sisätautien hoidon hyvin ja työskennellä erinomaisessa ohjauksessa?
Malmin sairaalassa sisätaudeilla potilaita on paljon, sairauksia ja löydöksiä on monipuolisesti. Joka työpisteessä on kokeneita senioreita ohjaamassa, seniorilääkäreiden päätehtävä on junioreiden ohjaus. Tule töihin opettavaiseen paikkaan!
Malmin sairaalassa voit suorittaa sisätautien runkokoulutuksen 2-3 v. Monilla muilla erikoisaloilla hyväksytään meillä tehty palvelu reunapalveluna.
Haemme lääkäreitä ja kokeneita vähintään 5. vuosikurssin suorittaneita kandeja.
Osa-aika työtä on mahdollista järjestää. Töiden aloitus ja työjakson pituus ovat sovittavissa. Töitä on tarjolla syyskuun alusta tai sopimuksen mukaan.
Toimit päivystyspoliklinikalla, päivystysosastolla ja sisätautien vuodeosastoilla. Työhösi kuuluu päivystysvelvollisuus Malmin sisätaudeilla. Olet virka-aikana aluksi päivystyspolikilinikalla opissa ennen päivystysvelvollisuuksia.
Jos teet meillä sisätautirungon, voit tehdä 3-4kk pituisen jakson Helsingin kaupungin sisätautien ajanvarauspoliklinikalla meidän kauttamme.
Järjestämme monipuolista toimipistekoulutusta esim. luentoja, simulaatioharjoituksia ja tapausmeetinkejä. Päivystysalueella opetetaan ultraäänitutkimusten tekoa.
Päivystyksiä kuukaudessa on 3 – 5, joista osa on iltavuoroja. Yöllä on paikalla kaksi sisätautipäivystäjää. Anestesiapäivystäjä on koko ajan talossa ja takapäivystäjä tavoitettavissa läpi vuorokauden.
Sisätautiklinikan erikoislääkäritilanne on hyvä ja Malmin sisätaudeilla on KOVA -lääkäri kehittämässä sisätautien opetusta erikoistuville. Saamme paljon kiitosta hyvästä ohjauksesta ja seniorituesta. Saimme NLY:n kyselyssä 5 tähteä.
Kerron mielelläni lisää!

Lea Lappeteläinen
apulaisylilääkäri
HUS, Sisätaudit ja kuntoutus
lea.lappetelainen@hus.fi
0504022923