Tietoa meistä


Klinikalle.fi-palvelu yhdistää töitä hakevat lääkärit ja työnantajat ympäri Suomea. Palvelumme välittää lääkäreille sekä alan opiskelijoille soveltuvia työpaikkoja.

Tavoitteenamme on tehdä terveydenhuollon työnhausta tehokkaampaa ja nopeampaa. Toimipistehaun avulla käyttäjät saavat tietää missä ja minkälaisia töitä Suomen terveydenhuollossa voi tehdä. Työntekijät voivat arvioida työpaikkoja työkokemuksiensa perusteella. Lisänäkyvyyttä työnantaja voi saada kuvilla ja hyvät arvostelut näyttävät työpaikan houkuttelevammassa valossa.

Mistä me tulemme?

Palvelun edeltäjä Kandirekry perustettiin vuonna 2014. Yrityksemme, Kandidaattikustannus Oy, on Lääketieteenkandidaattiseuran 100% omistama. Työntekijämme ovat lääketieteen opiskelijoita, jotka seuraavat aktiivisesti lääkäriopiskelijoiden ja vastavalmistuneiden työnhaun trendejä.

Miksi kannattaa ilmoittaa meillä?

Toimimme opiskelijoina opiskelijoiden keskellä, tekemässä työnhausta entistäkin kätevämpää ja helpompaa.

Niin nykyisille kuin tulevaisuudenkin ammattilaisille olemme palvelu, joka tarjoaa kiinnostavimmat työpaikat keskitetysti, yhdessä paikassa.

Uusi alusta tavoittaa laajan käyttäjäkunnan ja meillä ilmoittava työnantaja näyttäytyy työnhakijalle luotettavana ja helposti lähestyttävänä.

Minne me menemme?

Emme aio jämähtää vain lääkärien ja kandien työvälitykseen. Tarkoituksenamme on laajentaa ilmoitukset kattamaan myös hammaslääkärit, muut terveydenhoidon ammattilaiset sekä lopulta tarjota alusta myös hoitoa etsiville potilaille.

Näiden lisäksi välitämme työntekijöitä lääketieteellisiin kongresseihin ja muihin alan tapahtumiin. Pyrimme aktiivisesti julkaisemaan palvelussamme myös syventävien opintojen paikkoja ja näin auttamaan opiskelijoita paikan löytämisessä.

  • Jussi Mäenpää
  • Palvelukoordinaattori
  • jussi@klinikalle.fi
  • +358 40 355 9488
  • Jutta Kankaanpää
  • Rekryvastaava
  • jutta@klinikalle.fi
  • +358 40 544 0324

Toimiston osoite:
Kandidaattikustannus Oy
Haartmaninkatu 4 (c/o Terkko Health Hub)
00290 Helsinki

Y-tunnus: 0398742-9

www.kandidaattikustannus.fi

Sosiaalinen media:
Sivuston avoimet työpaikat julkaistaan sivuston lisäksi Facebookissa ja Twitterissä.

Klinikalle.fi Facebook-sivu

Klinikalle.fi Instagram-sivu

Myynti ja tiedustelut:

myynti@klinikalle.fi