Ilmoita ilmaiseksi


Kärsitkö työvoimapulasta? Tarjoamme ilmaisen ilmoituskanavan, jonka kautta tavoitat kaikki Helsingin yliopiston lääketieteen opiskelijat sekä runsaasti viime vuosina valmistuneita lääkäreitä ja muiden yliopistojen kandeja.

Julkaisemme ilmoitukset nettisivuillamme, uutiskirjeessämme sekä sosiaalisen median sivustoillamme Facebookissa ja Twitterissä.

Klinikalle.fi on lääketieteenopiskelijoiden kehittämä palvelu ja koko henkilöstömme on lääketieteellisten alojen opiskelijoita. Tunnemme hyvin opiskelijoiden ja juuri työelämään siirtyneiden lääkäreiden ja hammaslääkäreiden tarpeet, koska olemme itsekin kohderyhmää. Valitsemalla Klinikalle.fi-palvelun tuet myös kandiseuratoimintaa.

Kuinka ilmoitan työpaikasta?

Työpaikkailmoituksen pääset jättämään oheista painiketta ”Jätä Ilmoitus” klikkaamalla. Painike ohjaa suoraan ilmoituksenjättölomakkeelle, jonka kaikki pakolliset kohdat täyttämällä pääset jättämään työpaikkailmoituksen. Tarkastamme kaikki lomakkeen kautta jätetyt ilmoitukset, jonka jälkeen julkaisemme ilmoitukset Klinikalle.fi sivustolla, Facebookissa, Twitterissä sekä Uutiskirjeessämme. Kaikille työpaikkailmoituksille on myös mahdollista saada lisänäkyvyyttä kuvallisilla ilmoituksilla.

Kuinka voin mainostaa sivuillanne?

Mikäli olet kiinnostunut mainostamaan sivuillamme, voit tutustua mediakorttiimme tästä. Kerromme myös mielellämme lisää mainostusmahdollisuuksista ja räätälöimme tarpeisiisi sopivan mainospaketin. Kaikissa mainosasioissa voit olla suoraan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen myynti@klinikalle.fi.

Mikäli etsit esimerkiksi kongressiavustajia tapahtumaasi, pyydä tarjous info(at)klinikalle.fi.

Veloituksetta voit ilmoittaa  myös seuraavista työpaikoista:
• Amanuenssuurit
• Syventäviin tutkielmiin liittyvät paikat (”syvärit”)
• Lääke- ja muut tutkimukset
• Tutkimusavustajat