Jätä ilmoitus


Onko sinulla työpaikkahakemus, jolle haluaisit saada näkyvyyttä lääketieteen opiskelijoiden sekä valmistuneiden lääkärien keskuudessa? Tarjoamme ilmoituskanavan, jonka kautta tavoitat kaikki Helsingin yliopiston lääketieteen opiskelijat sekä runsaasti viime vuosina valmistuneita lääkäreitä ja muiden yliopistojen kandeja.

Palvelumme kautta voit ilmoittaa laajasti erilaisista työpaikoista riippumatta siitä, minkälaisen koulutuspohjan työtehtävä vaatii. Lääketieteen lisensiaateille sopivien työpaikkojen lisäksi ilmoitamme mielellämme muun muassa seuraavista:
• Kandien sijaisuudet
• Amanuenssuurit
• Syventäviin tutkielmiin liittyvät paikat (“syvärit”)

Julkaisemme ilmoitukset nettisivuillamme sekä nostamme niitä uutiskirjeeseemme.

Klinikalle.fi on lääketieteen opiskelijoiden kehittämä palvelu ja koko henkilöstömme on lääketieteellisten alojen opiskelijoita. Tunnemme hyvin opiskelijoiden ja juuri työelämään siirtyneiden lääkäreiden ja hammaslääkäreiden tarpeet, koska olemme itsekin kohderyhmää. Valitsemalla Klinikalle.fi-palvelun tuet myös kandiseuratoimintaa.

Kuinka ilmoitan työpaikasta?

Työpaikkailmoituksen pääset jättämään oheista “Jätä Ilmoitus” -linkkiä klikkaamalla. Painike ohjaa suoraan ilmoituksenjättölomakkeelle, jonka kaikki pakolliset kohdat täyttämällä pääset jättämään työpaikkailmoituksen. Tarkastamme kaikki lomakkeen kautta jätetyt ilmoitukset, jonka jälkeen julkaisemme ilmoitukset 1-4 päivän viiveellä yllä mainituilla kanavillamme.

HUOMIO! Klinikalle.fi on päivittänyt toimintamalliaan alkuvuodesta 2022 ja ilmoittaminen on jatkossa aikaisempaan tapaan ilmaista niiden ilmoitusten osalta, joilla rekrytoidaan työntekijöitä suoraan työsuhteeseen ilmoittajaorganisaatioon. Muussa tapauksessa ilmoittaminen on maksullista 50 euroa + alv24% / ilmoitus. Mielellämme keskustelemme laajemmasta yhteistyöstä, jolloin ilmoittamisen osalta voidaan tehdä erillinen sopimus. Olethan yhteydessä info@klinikalle.fi.Ilmoituksille on mahdollista saada myös lisänäkyvyyttä

Ilmoitus Nostoja työpaikkailmoituksista -osioon

Nostetut ilmoitukset näkyvät etusivulla sekä jokaisen työpaikkailmoituksen yhteydessä

Kaksi viikkoa: 200 euroa +alv24%
Neljä viikkoa: 350 euroa +alv24%
Kahdeksan viikkoa: 600 euroa +alv24%

Kuvallinen ilmoitus

Mahdollisuus myös ilmoitukseen, jossa tekstiosuus sekä kuva.

Korkeintaan kahden viikon ilmoitus: 50 euroa + alv 24% / ilmoitus
Yli kahden viikon ilmoitus: 100 euroa +alv 24% / ilmoitus

Ilmoitus hakutulosten kärkeen

Ilmoitus näkyy hakutuloksissa ensimmäisenä, kun se täyttää haun tekijän kriteerit työpaikalle (sijainti ja työntekijän koulutus)

Kaksi viikkoa: 100 euroa +alv24%
Neljä viikkoa: 175 euroa +alv24%
Kahdeksan viikkoa: 300 euroa +alv24%