Yleislääketieteen erityiskoulutus (YEK) Satakunnassa!


Ilmoitus julkaistu: 23.05.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Satakunnan hyvinvointialue
Työnimike: Yleislääketieteen erityiskoulutus (YEK)
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 30.09.2024
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Jaana Häyrinen
jaana.hayrinen@sata.fi
0504774971
Sinustako oikea yleislääkäri?

Lääketieteen lisensiaatin tutkinnon suorittanut voi suorittaa yleislääketieteen erityiskoulutuksen (YEK). Tämä antaa Sinulle pätevyyden toimia lääkärinä EU-maissa.

Satakunnan Hyvinvointialueella on mahdollisuus suorittaa koko YEK-jakso yhtäjaksoisessa, lomia kerryttävässä virkasuhteessa. Meillä on mahdollisuus työskennellä niin pienemmän terveysaseman kuin suuremmankin sote-keskuksen vastaanotoilla. Meillä on tarjota Sinulle hyvä seniorituki ja mahtavat työkaverit.

Yleislääketieteen erityiskoulutuksessa pääset perehtymään perusterveydenhuollossa toimivan lääkärin tehtäviin, terveydenhuollon hallintoon ja sosiaaliturvajärjestelmään sekä yhteistyöhön terveydenhuollon ja sosiaalihuollon alalla toimivan henkilöstön kanssa. Yleislääketieteen erityiskoulutus kestää Suomessa opintonsa suorittaneille käytännössä 2 vuotta.

Koulutuksessa saat kuvan potilaan kokonaishoidosta, hoidon porrastuksesta, hoitoa tukevista konsultaatiomahdollisuuksista sekä lääkärintyön kliinisestä hallinnasta. Lisäksi saat kokemusta moniammatillisesta tiimityöstä ja tiimin johtamisesta osana nykyaikaista työyhteisöä.

Valmistuva lääkäri, ota yhteyttä niin sovitaan keskustelu! Kun sovit työsi ilman välikäsiä, saat aina ajantasaisen tiedon palkoista ja työehdoistasi. Voit myös keskustella suoraan esihenkilösi kanssa tulevaa YEK-jaksoosi liittyvistä asioista.

Ota yhteyttä:

hallinnon asiantuntija Anna-Mari Mattila
anna-mari.mattila@sata.fi
puh. 044 450 3027