Yleislääkäri Terveyskeskus Mehiläiseen Tampereen keskustaan


Ilmoitus julkaistu: 16.05.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Terveyskeskus Mehiläinen Tampereen keskusta
Työnimike: Yleislääkäri
Työn alkamisajankohta: elokuu 2024 tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.07.2024
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Lauri Salmela
lauri.salmela@mehilainen.fi
040 650 2982
Haemme yleislääkäriä tai yleislääketieteen erikoislääkäriä Tampereen Terveyskeskus Mehiläisen tiimiimme. Työ alkaa elokuussa tai muutoin yhdessä sopien syksyn 2024 aikana. Keskustan Terveyskeskus Mehiläisen toimitilamme sijaitsevat Finlaysonilla Mehiläisen lääkärikeskuksen kanssa saman katon alla.

Mehiläisen ja Tampereen kaupungin yhteistyö on sidottu hyvinvointipalveluiden tuottamiseen sekä palvelukokonaisuuden kehittämiseen jo vuodesta 2018 lähtien. Mehiläinen on sitoutunut palvelutuotannon tavoitteisiin ja ennen kaikkea hyvinvoinnin lisäämiseen, josta kiitettävät tulokset hoidon saatavuudesta sekä asiakastyytyväisyydestä ovat oivia käytännön esimerkkejä viime vuosien varrelta.

Meillä on meneillään positiivinen kierre nykyisten erikoistuvien lääkäriemme ura- ja erikoistumispolkuja etukenoisesti rakentaessamme, ja sen takia voimme sopia uudesta toistaiseksi voimassa olevasta työsuhteesta keskustan lääkäritiimiimme joko kokoaikaisena tai osa-aikaisena toiveesi mukaan. Tulemme suhtautumaan samalla uteliaisuudella myös sinun uratarinaasi ja tukemaan ammatillista kehitystäsi parhaamme mukaan. Olemme Tampereen yliopiston hyväksymä koulutusterveysasema, jossa terveyskeskuspalvelut kertyvät monipuolisesti.

Panostamme ohjaus- ja koulutusasioihin viikko- ja kuukausitasolla ja riittävään senioritukeen kaikissa Mehiläisen terveyskeskuksissamme. Tehtävän palkkaus ja muut ehdot on neuvoteltavissa lääkärin toiveet, osaaminen ja kokemus huomioiden, joten älä arkaile olla yhteydessä. Olemme täällä sinua ja sinun uutta Mehiläisen uraasi varten tavattavissa matalalla kynnyksellä. Myös työajat ovat mukavat: ma-to klo 08–16 ja perjantaisin klo 08–15. Halutessasi työskentelypaikka voi olla myös muu Terveyskeskus Mehiläinen Tampereen Hervannassa tai Tesomalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Resurssipäällikkö Lauri Salmela (puh. 040-6502982, email: lauri.salmela@mehilainen.fi

Ollaan yhteydessä ja pohditaan yhdessä, minkälaista urapolkua voisimme rakentaa kanssasi Mehiläisellä. Tervetuloa Mehiläisen leveiden harteiden suojaan, ja mukaviin kohtaamisiin.