Yleislääkäri Terveyskeskus Mehiläiseen Jyväskylään


Ilmoitus julkaistu: 16.05.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Terveyskeskus Mehiläinen Jyväskylä
Työnimike: Yleislääkäri
Työn alkamisajankohta: elokuussa 2024 tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.07.2024
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Lauri Salmela
lauri.salmela@mehilainen.fi
0406502982
Tervetuloa erikoistumaan yleislääketieteeseen laadukkaan ohjauksen tuella.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä lääkärinä Terveyskeskus Mehiläisen asemilla, ensisijaisesti Jyväskylän seudulla Korpilahdella tai Tikkakoskella. Toivomme, että voit aloittaa elokuussa tai muuna yhteisesti sovittavana ajankohtana syksyn 2024 aikana. Työsuhteemme ovat voimassa toistaiseksi. Kunkin osaamiseen ja kokemukseen nähden arvioitava palkkamallimme on kk-palkka + palkalliset lomat. Osa-viikkoinen työskentely onnistuu myös. Teemme valintoja jo hakuaikana sopivan tekijän löydyttyä!

Työnkuvasi muodostuu vastaanoton, päiväpäivystyksen ja sektorityön kuten neuvola ja kouluterveydenhuolto parissa. Meillä työskentely on monipuolista ja pienessä yksikössä työnkuvaan pääsee vaikuttamaan myös itse. Asemillamme on toisiaan tukeva ilmapiiri ja pyrimme kohtaamaan säännöllisesti myös yhdessä eri työkykyä ylläpitävän toiminnan äärellä tai muina sovittuina yhteisinä toiminnan kehittämishetkinä. Toimimme tiiminä ja isona tavoitteena on pitää kiinni ja jatkuvasti kehittää yhteishenkeä sekä työhyvinvointia. Meillä asemia johtaa henkilökuntansa vahvan luottamuksensa omaava vastaava lääkäri.

Toimimme yliopiston hyväksymänä koulutusterveysasemana ja koulutusoikeutemme pitävät sisällään yleislääketieteen erikoislääkärikoulutuksen terveyskeskuskoulutuksen runkopalvelujen ja vapaavalintaisten palvelujen osalta sekä erikoislääkärikoulutukseen kuuluvan muiden erikoisalojen yhteisen, yhdeksän (9) kuukauden terveyskeskuskoulutusjakson (ei YEK:n kuuluva) ja yleislääketieteen erityiskoulutukseen (YEK) sisältyvä muu työkokemus, jonka kesto on enintään 6 kuukautta. Mehiläisen koulutus- ja kehitysmyönteisyys näkyy meidän jokapäiväisessä tekemisessämme ja isona organisaationa tarjoamme myös jatkossa monipuoliset urakehitysmahdollisuudet.

Haluaisitko tulla tutustumaan toimintaamme? Voit olla joko lääketieteen lisensiaatti, yleislääketieteen erikoislääkäri tai jopa lääketieteen kandidaatti viidennen vuoden oikeuksin varustettuna, joka pohdit uranäkymiäsi Mehiläisen eri työmahdollisuuksia hyödyntäen. Ota yhteyttä niin räätälöidään sinulle mieleinen työpaketti! Resurssipäällikkö Lauri Salmela, puh: 040 650 2982 tai lauri.salmela@mehilainen.fi