Tule kesäkandiksi HUS Psykiatrialle


Ilmoitus julkaistu: 05.12.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: HUS Psykiatria
Työnimike: Lääketieteen kandidaatti
Työn alkamisajankohta: sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.05.2024
Palkkaus: lääkäritaulukon mukainen
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: Janita Leikas
janita.leikas@hus.fi
0406545851
Hei sinä lääketieteen kandi L4-> oikeuksin, tule kesäkandiksi meille HUS Psykiatrialle!

Me HUS Psykiatrialla elämme hetkessä, mutta katseemme on vahvasti tulevaisuudessa! Meillä pääset sellaisen työn äärelle, jossa potilaat ja henkilöstö ovat aina keskiössä. Haluamme tarjota työntekijöillemme parhaan ympäristön tehdä töitä ja tuemme lääkäreitämme suunnitelmallisessa ammattiuralla etenemisessä. Koulutustarjontamme onkin yksi maan kattavimmista ja kannustamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan jatkuvasti. Voit olla alalla jo työskennellyt tai alaa opiskeleva kandi L4 oikeuksin ->.

Me arvostamme kaikenlaista osaamista! Työt meillä alkavat aina kattavalla perehdytysjaksolla, joka räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Työntekijämme toivovat saavansa tiimeihinsä motivoituneita, osaavia ja empaattisia uusia työkavereita, joiden kanssa työnteko sujuu ja juttu luistaa. Toimintakenttämme on laaja ja avoimia paikkoja löytyy useilta eri paikkakunnilta. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia kesäloman ja muiden lomakausien ajalle.

Kiinnostuitko? Katso lisää https://ejnv.fa.em2.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/fi/sites/CX_1/requisitions/preview/10048/?keyword=psykiatria&mode=location

ja ota yhteyttä rekrypsykiatria@hus.fi niin jutellaan lisää työmahdollisuuksista täällä meillä! Tule kollegaksi – työkaveriksi huippu osaavaan porukkaan!