LK5-kandiksi Porin Mehiläiseen


Ilmoitus julkaistu: 09.01.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Porin Mehiläinen
Työnimike: LK5-kandi Porin Mehiläiseen
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan.
Haun deadline: 31.05.2024
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: Hanna Latva
hanna.latva@mehilainen.fi
0407025994
Haemme Porin lääkärikeskukseen

LÄÄKETIETEEN KANDIDAATTEJA LK5-oikeuksilla

Miltä kuulostaisi työpätkä opintojen ohessa tai vaikkapa kesä 2024 yksityisen terveydenhuollon ja mahtavan tiimin parissa? Meillä LK5-kandit pääsevät tekemään työterveyden sairaanhoidonlääkärin työtä sitoutuneen seniorilääkärimme Heikin ohjauksessa. Heikki ja koko Porin Mehiläisen tiimi ovat saaneet kandeilta positiivista palautetta mm. hyvästä ohjauksesta ja perehdytyksestä, koko tiimin tuesta ja mainiosta meiningistä!

Upea yksikkömme sijaitsee Porin keskusta-alueella ja meille on helppo saapua niin junalla, bussilla kuin autolla (ilmainen pysäköinti). Lääkärikeskuksemme on ns. kaiken palvelun talo, sillä saman katon alta löytyy niin laajat työterveyshuollon palvelut kuin yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot, labra, kuvantaminen, päiväkirurginen sairaala sekä Hammas Mehiläinen. Tiloistamme löytyy myös pieni majoittumisyksiö, joka on käytettävissä satunnaiseen yöpymiseen.

Olemme valmiita ottamaan huomioon kaikki toiveesi ja odotuksesi työskentelyyn liittyen ja haluamme räätälöidä juuri sinulle sopivan työkokonaisuuden. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut isossa talossa, roolin kasvavassa organisaatiossa ja mahdollisuuden suunnitella joustavasti oma urapolku Mehiläisessä myös valmistumisen jälkeen.

Olisiko tämä mahdollisesti Sinulle sopiva työmahdollisuus? Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Resurssipäällikkö Hanna Latva, puh. 040 7025994, hanna.latva@mehilainen.fi