Lääkäriksi HUS Sisätaudeille Malmin sairaalaan Helsinkiin


Ilmoitus julkaistu: 26.02.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Malmin sairaala sisätaudit HUS Helsinki
Työnimike: erikoistuva lääkäri
Työn alkamisajankohta: huhtikuun alusta tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.05.2024
Viikottainen työaika: 38,25h
Palkkaus: kandi 3275,78€/kk, lääkäri 4091,01-4684,18€/kk, lisäksi päivystyskorvaukset
Minimikoulutus: LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: Lea Lappeteläinen
lea.lappetelainen@hus.fi
0504022923
Tule lääkäriksi sisätaudeille Malmin sairaalaan HUS sisätaudeille Helsinkiin!

Haluatko oppia perusasiat sisätaudeista ja työskennellä hyvässä ohjauksessa?
Malmin sairaalassa sisätaudeilla potilaita on paljon ja heillä on monipuolisesti erilaisia sairauksia ja löydöksiä. Joka työpisteessä on kokeneita senioreita ohjaamassa, seniorilääkäreiden päätehtävä on junioreiden ohjaus. Tule töihin erittäin opettavaiseen paikkaan!
Malmin sairaalassa voit suorittaa sisätautien runkokoulutuksen 2-3 v. Monilla muilla erikoisaloilla hyväksytään meillä tehty palvelu reunapalveluna.

Haemme lääkäreitä ja kokeneita vähintään 5. vuosikurssin suorittaneita kandeja.
Osa-aika työtä on mahdollista järjestää. Töiden aloitus ja työjakson pituus ovat sovittavissa. Töitä on tarjolla huhtikuun alusta tai sopimuksen mukaan.

Toimit päivystyspoliklinikalla, päivystysosastolla ja sisätautien vuodeosastoilla. Työhösi kuuluu päivystysvelvollisuus Malmin sisätaudeilla. Olet virka-aikana aluksi päivystyspoliklinikalla opissa ennen päivystysvelvollisuuksia. Erikoislääkärit ohjaavat ja antavat konsultaatioapua. Sisätautien vuodeosastoilla työtä ohjaavat sisätautilääkärit. Päivystysalueella on senioreina akuuttilääkäreitä, sisätautilääkäri ja anestesialääkäreitä. Meillä on konsultteina paikan päällä infektiolääkäri, kardiologi ja neurologi. Jos teet meillä sisätautirungon, voit tehdä 3-4kk pituisen jakson Helsingin kaupungin sisätautien ajanvarauspoliklinikalla meidän kauttamme.
Järjestämme monipuolista toimipistekoulutusta esim. luentoja, simulaatioharjoituksia ja tapausmeetingejä. Päivystysosastolla kardiologi opettaa halukkaille sydämen ultraäänitutkimusten tekoa. Päivystysalueella opetetaan ultraäänitutkimusten tekoa päivystyspotilaille.
Päivystyksiä kuukaudessa on 3 – 5, joista osa on iltavuoroja. Yöllä on paikalla kaksi sisätautipäivystäjää. Anestesiapäivystäjä on koko ajan talossa ja takapäivystäjä tavoitettavissa läpi vuorokauden.

Sisätautiklinikan erikoislääkäritilanne on hyvä ja Malmin sisätaudeilla on KOVA -lääkäri kehittämässä sisätautien opetusta erikoistuville. Saamme paljon kiitosta hyvästä ohjauksesta ja seniorituesta. Saimme NLY:n kyselyssä 5 tähteä.
Malmilla on hyvä yhteishenki ja uudet työntekijät otetaan luontevasti tiimiin mukaan.
Jos kiinnostuit, kerron mielelläni lisää!

Lea Lappeteläinen
apulaisylilääkäri
HUS, Sisätaudit ja kuntoutus
lea.lappetelainen@hus.fi
0504022923