Kesätöihin VaKen sairaalapalveluihin


Ilmoitus julkaistu: 13.12.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Vantaan ja Keravan hyvinvointialue / Katriinan sairaala / Peijaksen sairaala
Työnimike: sairaalalääkäri
Työn alkamisajankohta: toukokuu 2024
Haun deadline: 31.05.2024
Viikottainen työaika: LS mukainen tai sovittavissa
Palkkaus: LK4 4200, LK5 4650, LL 6300->
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: Kaisa Rajala
kaisa.rajala@vakehyva.fi
0403527618
VaKen sairaalapalvelut ovat uudistuneet 2023 ja meillä on nyt mahdollista työskennellä sijaisena akuutti- ja kuntoutusosastoilla sekä kotihoidossa. Osastomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Katriinan sairaalassa Seutulassa, Peijaksella ja Keravalla. LK5 oikeuksilla voi työskennellä myös kotihoidossa, jossa työ on joustavaa ja käydään potilaiden kotona, toimisto Tikkurilassa. Panostamme perehdytykseen ja meillä on mahdollisuus myös kesäsijaisten pitää vapaata kesällä, kesken työjakson.

Senioritiimimme on laaja ja sinua ohjaavat omat 10 geriatria, useita yleislääkäreitä sekä anestesiologi, ortopedi, fysiatri ja gynekologi; sekä ostopalveluna käyvät psykiatri, neurologi ja plastikkakirurgi. Suoran työsuhteen etuna ovat säännölliset seniorikierrot, henkilökohtainen ohjaus ja työn räätälöinti oman toiveen mukaisesti.

Kesätöiden jälkeen on mahdollista tehdä meillä myös sijaisuuksia. Päivystysvelvollisuutta ei ole. Meillä et jää ikinä yksin ja meillä on aina myös konsultti geriatri ja palliatiivinen lääkäri. Meillä voit myös erikoistuva tai tehdä reunapalveluita ja koulutukseesi panostetaan.

Paikat täytetään yhteydenottojärjestyksessä, joten ota yhteyttä ja sovitaan sinule parhaiten sopiva työnkuva ja toimipiste.
Ole yhteydessä ja sovitaan sinulle parhaiten sopiva työjakso
Kaisa Rajala kaisa.rajala@vakehyva.fi 0403527618