Kesäsijaisuus, lääkäri sairaalapalvelut


Ilmoitus julkaistu: 25.01.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Sairaalapalvelut
Työnimike: Kesäsijaisuus, lääkäri
Työn alkamisajankohta: 1.6.2024
Haun deadline: 01.05.2024
Palkkaus: Virkaehtosopimuksen mukaan
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: Tiina
tiina.kotala@vakehyva.fi
Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Haluatko kesätyön, jossa seniorituki on vahva ja työskentelet moniammatillisessa tiimissä? Työ alkaa 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Sairaalapalvelujen lääkärinä potilaasi voivat olla perussairaita, akuutisti sairaita, kuntoutujia tai palliatiivisia ja saattohoitopotilaita. Toimipaikkana voi olla osasto, kotisairaala tai kotihoidon yksikkö. Työsi on moniammatillista ja pääset tekemään tiivistä yhteistyötä muiden potilasta hoitavien kanssa. Työnkuva pyritään suunnittelemaan hakijan vahvuuksia ja toiveita huomioiden. Päivystysvelvollisuutta ei ole.

LK4 oikeuksin voit työskennellä osastoillamme (Katriinassa, Peijaksessa ja Keravalla) ja LK5 oikeuksilla myös kotisairaalassa ja kotihoidossa. Meillä on hyvä perehdytys ja järjestämme keväällä 2024 kahdesti kesälääkärien perehdytysviikon, johon toivomme sinun osallistuvan. Lisäksi koko kesän ajan pyörii VAKEn kesälääkärikoulu.

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä. Saat kattavan perehdytyksen työhösi, kilpailukykyisen palkan ja kollegoiden tuen. Et jää missään vaiheessa yksin, vaan työtä tehdään osaavan hoitotiimin kanssa.

Edellytämme vähintään LK4 oikeuksia.

Odotamme sinulta mielenkiintoa potilastyötä ja moniammatillista työskentelyä kohtaan. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut oman osaamisesi ja työyhteisösi toiminnan kehittämisestä ja haluat oppia uutta. Arvostamme myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Sijaisuuksiin palkkaamme kokoajan hakujärjestyksessä.

Sairaalapalveluissa työskentelee noin 50 lääkäriä, sekä muita ammattilaisia kuten sairaanhoitajia, terapeutteja, lähihoitajia ja osastonsihteereitä. Senioreiden erikoisaloina ovat mm. geriatria (10kpl) ja yleislääketiede, ja löytyypä joukostamme myös fysiatri, ortopedi, pari anestesiologia ja gynekologikin. Toimimme kolmessa toimipisteessä; Katriinassa, Keravalla ja Peijaksessa, minkä lisäksi viemme palveluja kotiin.

Me toimimme aina tiiminä ja meillä et ole yksin, tuemme ja suunnitteleme kanssasi myös tarvittaessa juuri sinulle sopivan erikoistumispolun.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tarjoamme sinulle parhaat mahdolliset puitteet työnteolle ja työssä viihtymiselle. Olemme kehitysmyönteinen ja eteenpäin katsova organisaatio. Meillä kokeillaan rohkeasti uusia työtapoja ja arvostetaan ideoita. Investoimme erityisesti kandien perehdytykseen ja olemme suunnitelleet erikseen tätä varten VAKEn kesälääkärikoulun kuunnellen kandien toiveita.

 

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?
Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla:

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen alkaen 01.06.2024 tai sopimuksen mukaan – 31.08.2024

Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde

Muu kelpoisuusvaatimus: Vähintään LK4 lääketiteen kandidaatin oikeudet

Työpaikkojen lukumäärä: 10

Tehtäväkohtainen palkka: Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

 

Heräsikö kiinnostuksesi?
Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

 

Jäikö jokin askarruttamaan?
Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Johtava ylilääkäri Rajala, Kaisa

0403527618 kaisa.rajala@vakehyva.fi

 

Julkinen linkki tämän työpaikan hakulomakkeeseen: https://vakehyva.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1760

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät