Kesälääkäriksi Porin/Rauman Mehiläiseen


Ilmoitus julkaistu: 09.01.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Porin ja Rauman Mehiläinen
Työnimike: Kesälääkäriksi Porin/Rauman Mehiläiseen
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan.
Haun deadline: 31.05.2024
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Hanna Latva
hanna.latva@mehilainen.fi
0407025994
Haemme Porin ja Rauman lääkärikeskuksiin

KESÄLÄÄKÄREITÄ kesäksi 2024

Kesä lähestyy! Oletko valmis ottamaan vastaan mainion kokemuksen Mehiläisen lääkärinä Satakunnassa? Etsimme Poriin ja Raumalle uusia yleislääkäreitä, jotka haluavat viettää kesän 2024 yksityisen terveydenhuollon parissa!

Tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyön yksityisellä sektorilla, missä voit hoitaa niin yksityisasiakkaita kuin työterveyden ja vakuutusyhtiöiden sopimusasiakkaita. Voit myös osallistua yleislääkäripäivystykseen kokeneen sairaanhoitajan työparina. Käytössäsi on modernit tilat, alan parhaat järjestelmät ja työkalut sekä kattavat oheispalvelut. Porin ja Rauman Mehiläisen tiimit tunnetaan sujuvasta ja joustavasta arjesta, tiimin tuesta sekä mainiosta meiningistä!

Kesätyö Mehiläisessä on joustava – voimme neuvotella töiden aloitusajankohdasta ja työmäärästä, jotta se sopii sinulle parhaiten. Tarjoamme houkuttelevat ansaintamahdollisuudet, kattavat ammatinharjoittajaedut ja mahdollisuuden jatkaa työskentelyä osa- tai kokoaikaisesti kesän jälkeen.

Kuulostaisiko kesä 2024 Satakunnassa juuri sinulle sopivalta seikkailulta? Älä epäröi ottaa yhteyttä, niin voimme keskustella lisää!

Resurssipäällikkö Hanna Latva
Puh. 040 702 5994
Sähköposti: hanna.latva@mehilainen.fi