Erikoistuvaksi työterveyslääkäriksi Tampereelle


Ilmoitus julkaistu: 09.01.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Tampereen Mehiläinen
Työnimike: Erikoistuva työterveyslääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Haun deadline: 31.05.2024
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Hanna Latva
hanna.latva@mehilainen.fi
0407025994
Haemme Tampereen alueen lääkärikeskuksiin

TYÖTERVEYTEEN ERIKOISTUVIA LÄÄKÄREITÄ

Oletko kiinnostunut tutustumaan suomalaisen työterveyden saloihin tai oletko kenties jo aloittanut tai aloittamassa erikoistumisen työterveyteen? Tule meille Mehiläiseen erikoistumaan työterveyslääkäriksi!

Etsimme Tampereen alueelle Mehiläisen Tieto ja Taito -ohjelmaan uusia lääkäreitä erikoistumaan työterveyshuollon erikoislääkäreiksi. Erikoistumisen aikana teet töitä Mehiläisellä joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Millaisesta ohjelmasta on kyse?

Mehiläisen Tieto ja Taito -ohjelmassa erikoistut työterveyshuollon erikoislääkäriksi sujuvasti työnteon lomassa. Mehiläisellä voit suorittaa lähes kaikki erikoistumiseen vaadittavat vaiheet terveyskeskusjaksosta sairaaloissa suoritettaviin reunapalveluihin. Yliopistojen lääketieteelliset tiedekunnat vastaavat erikoislääkärikoulutuksesta ja tekevät sopimukset soveltuvien koulutuspaikkojen kanssa.

Uutena erikoistuvana lääkärinä saat ohjaajaksi kokeneen työterveyshuollon erikoislääkärin, joka tukee ja auttaa sinua koko erikoistumisen ajan. Työviikkoihisi kuuluu esimerkiksi sairausvastaanottoja, työterveysneuvotteluja ja työkyvyn arviointeja. Vastaanotto- ja asiakastyön lisäksi kalenteriisi on raivattu reilusti tilaa perehtymiselle ja erilaisille koulutuksille.

Asiakasyrityksemme vaihtelevat laidasta laitaan, eli meillä pääset hoitamaan mitä erilaisimpia työterveyshuollon asiakkuuksia pienistä teollisuusfirmoista kansainvälisiin suuryrityksiin. Monipuolisten asiakkaiden lisäksi työterveyslääkärin tehtävän ytimessä on yhteistyö, jota ei tehdä pelkästään asiakasyritysten, vaan myös moniammatillisen tiimin sekä muiden erikoisalojen kollegoiden kanssa. Pääset siis tekemään hommia yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa ja oppimaan lisää useista erikoisaloista.

Erikoistumisohjelman kesto on noin kuusi vuotta. Valmistuttuasi voit jatkaa Mehiläisellä työterveyslääkärinä, koordinoivana työterveyslääkärinä, avainasiakaslääkärinä, kouluttajalääkärinä tai vaikka vastaavana työterveyslääkärinä.

Miksi kannattaa hakea Mehiläisen erikoistumisohjelmaan?

Mielessämme on monta syytä, miksi Mehiläinen on hyvä työpaikka. Tässä niistä muutama tulevien työkavereidesi kertomana.

“Kouluttajalääkärini on erinomainen. Saan riittävästi apua häneltä ja kollegoilta.”
“Monipuolinen asiakaskunta. Kuntoutuspalvelujen suoritusmahdollisuus.”
“Hyvä ohjaus, koulutukset ja joustavuus työskentelytavoissa.”

Joustaviin työskentelytapoihimme kuuluvat esimerkiksi etätyömahdollisuus jo erikoistumisvaiheessa sekä työajat, jotka ovat sovitettavissa monenlaisiin elämäntilanteisiin. Meillä saat käyttöösi nykyaikaiset digitaaliset työkalut, kuten esimerkiksi itse kehittämämme MehiDocin.

Minkälainen tiimi sinua odottaa?

Erikoistuessasi työterveyslääkäriksi saat tehdä töitä asiantuntevassa moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu lisäksesi esimerkiksi työterveyshoitaja, psykologi ja fysioterapeutti sekä muiden erikoisalojen erikoislääkäreitä. Oman toimipisteesi lisäksi saat työkavereiksesi koko Mehiläisen lääkäriyhteisön ja pääset verkostoitumaan muiden erikoistuvien kanssa koulutuksissa sekä valtakunnallisissa seminaareissa.

Kiinnostuitko? Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Resurssipäällikkö Hanna Latva, p. 040 702 5994, hanna.latva@mehilainen.fi

Voit tutustua Tieto ja Taito -ohjelmaamme tarkemmin täällä: https://www.mehilainen.fi/avoimet-tyopaikat/laakarit/erikoistuminen-tyoterveyshuoltoon