Rokotusavustajana Saaristolääkärien Punkkibussilla


Hei! Olen Kalle, L2, ja olen ollut kesätöissä Saaristolääkärien Punkkibussilla rokotusavustajana. Hain työpaikkaa, kun näin ilmoituksen alkusyksystä klinikalle.fi -palvelussa, ja aloitinkin työt joustavasti opintojen ohella lähes heti hakemuksen jätettyäni.
 

Saaristolääkärien Punkkibussi on hyvin perinteinen preklinikkalaisen kesätyöpaikka, ja soveltuu erinomaisesti osa-aikaiseksi työksi myös koulun ohella. Työssä pääsee kohtaamaan paljon erilaisia ihmisiä ja avustamaan heitä rokotuksiin sekä yleisemminkin lääketieteeseen ja terveyteen liittyvissä asioissa. Työhön perehdytetään erinomaisesti, sillä osaavien kollegoiden lisäksi työhön perehdyttämässä mukana on lääketeollisuuden ammattilaisia.
 
Työilmapiiri Saaristolääkäreillä on mukava, ja rokotusavustajan tehtävissä pääsee asiakaspalvelutyön lisäksi ajamaan kuuluisaa Punkkibussia osana työnkuvaa. Lisäksi noheva opiskelija osaa avustaa tarvittaessa myös kirjanpidon tai logistiikan tehtävissä. Tein itse Saaristolääkäreillä kesätöideni aikana sosiaalisen median hallinnointia sekä markkinointitehtäviä.

-Kalle S