Kesätöissä Duodecimilla


Moi! Olen 3. vuosikurssin kandi Klaus ja olin kesätöissä Kustannus Oy Duodecimilla täällä Helsingissä. Kesätyöt kestivät kaksi kuukautta ja pitivät sisällään erilaisia projekteja Terveysportin sekä Terveyskirjaston tietokantojen parissa.

Suurimmat projektit tänä kesänä olivat Terveyskirjaston artikkelien ulkoasun ja linkityksien yhtenäistäminen sekä englanninkielisen Lääkärin Käsikirjan (EBMG) artikkelien lääkelinkkien tekeminen, joita kyllä riitti. Nyt myös englanninkieliset käyttäjät pääsevät siis nauttimaan Lääkärin käsikirjan sekä Lääketietokannan yhteispelistä ja itse sain vähintäänkin Farmiksen kurssin kokoisen boluksen farmakologian kertausta!
 
Kesätöissä pääsi niin sanotusti kurkistamaan Duodecimin erinäisten tietokantojen konepellin alle, mikä auttoi hahmottamaan ja ymmärtämään Terveysportin toimintaa ja logiikkaa entistä paremmin. Töiden ohella ehdittiin onneksi myös tehdä kesäjuttuja työporukan kanssa. Kuvassa mukana poseeraamassa Tampereen kollega, jonka kanssa painettiin toimistolla pitkää päivää ja syötiin Kaivopihan unarin menu läpi noin viiteen kertaan.

– Klaus K.

Kuva