Yleislääkäri Terveyskeskus Mehiläiseen Jyväskylään


Ilmoitus julkaistu: 04.03.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Terveyskeskus Mehiläinen Jyväskylä
Työnimike: Yleislääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 30.06.2024
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Yleislääkäri Terveyskeskus Mehiläiseen Jyväskylään
lauri.salmela@mehilainen.fi
040 650 2982
Mehiläinen on tuottanut Tikkakosken, Korpilahden ja Säynätsalon terveysasemien palveluja jo vuosia, jonka aikana tulokset ja tyytyväisyys ovat olleet erinomaisia. Palvelujen saatavuus ja asiakastyytyväisyys ovat huippuluokkaa ja toimintamme keskittyy asiakaslähtöisyyteen ja potilaan kokonaisvaltaiseen hoitoon.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä lääkärinä Tikkakosken, Korpilahden ja/tai Säynätsalon terveysasemilla, joista voimme yhdessä miettiä sinulle parhaiten sopivan yksikön tai kombon. Myös sektoritöitä voi halutessaan tehdä ja osa-aikainenkin työskentely onnistuu. Työjakso ja sen aloitus on sovittavissa joustavasti sinun toiveesi mukaisesti ja työsopimus voidaan solmia toistaiseksi voimassa olevaksi sinun niin halutessasi.

Voit olla joko lääketieteen lisensiaatti, yleislääketieteen erikoislääkäri tai jopa lääketieteen kandidaatti viidennen vuoden oikeuksin varustettuna. Ole rohkeasti yhteydessä, niin rakennetaan sinulle mieleinen työpaketti!

Miksi siis töihin Mehiläisen terveyskeskukseen?

– Hoidon laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta seurataan sähköisillä työkaluilla. Tiedolla johtaminen on tuottanut erinomaisia tuloksia ja olemme pystyneet parantamaan pitkäaikaissairaiden potilaiden hoidon laatua.

– Toimimme potilaslähtöisesti. Väestöt terveysasemilla ovat hyvin hoidettuja ja hoidon saatavuus on pidetty hyvällä tasolla.

-Jyväskylän Terveyskeskus Mehiläisellä on yleislääketieteen koulutusoikeudet joten Tk -palvelut kertyvät monipuolisesti.

– Johtamiskulttuurimme on dynaaminen sekä joustava, ja työyhteisömme on nuorekas. Toimimme tiiviissä yhteistyössä tiiminä sairaanhoitajien kanssa ja toimintaa kehitetään jatkuvasti.

– Potilaiden käyttöön ja hoidon avuksi kehitetään moderneja digitaalisia työkaluja.

– Monipuolinen ja joustava työnkuva: vastaanotto, päivystys, sektorityö, neuvola, kouluterveydenhuolto, jne.

– Ei turhaa byrokratiaa, vaan ammattilaiset saavat keskittyä työhönsä ja potilaiden hoitamiseen.

Haluatko kuulla lisää? Kerron mielelläni tarkemmin työmahdollisuudestamme Jyväskylän seudulla!

Resurssipäällikkö Lauri Salmela, puh: 040 650 2982, email: lauri.salmela@mehilainen.fi