Työterveys- tai yleislääkäriksi Porin Mehiläiseen


Ilmoitus julkaistu: 09.01.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Porin Mehiläinen
Työnimike: Työterveyslääkäri tai Yleislääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Haun deadline: 31.05.2024
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Hanna Latva
hanna.latva@mehilainen.fi
0407025994
Haemme Porin lääkärikeskukseen

YLEIS- TAI TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

vahvistamaan lääkäripalveluitamme kasvavan potilaskunnan tarpeiden tyydyttämiseksi. Olitpa sitten yleislääkäri, joka on kiinnostunut yksityisasiakkaiden vastaanotosta tai työterveyshuollon sairasvastaanotosta, työterveyteen erikoistuva lääkäri tai valmis työterveyshuollon erikoislääkäri, olet tervetullut meille. Viime vuosien hurjan kasvumme myötä pystymme tarjoamaan sinulle kilpailukykyisen ja joustavan kokonaisuuden, joka varmasti sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi.

Haemme henkilöä, jolla on aitoa intoa liittyä mukaan joukkoomme toteuttamaan maan parasta terveydenhuoltoa. Hyvässä ilmapiirissä ja osaavien tiimiläisten kanssa työ on antoisaa. Meille saat tulla omana itsenäsi. Tuemme ja sparraamme toisiamme yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi sekä asiakkaan hyvinvoinnin edistämisessä.

Porin Mehiläinen sijaitsee Porin keskusta-alueella ja meillä on raikkaat, viihtyisät sekä toimivat työskentelytilat. Lääkäreidemme työn tukena ovat kattavat erikoislääkäri-, laboratorio-, röntgen-, työterveys- ja Hammas Mehiläisen palvelut. Porin Mehiläisessä priorisoidaan siihen, että jokainen pystyy vaikuttamaan oman työnsä käytäntöihin, jokainen kokee olevansa osa yhteisöämme sekä jokainen nykyinen ja tuleva henkilökuntamme jäsen on tyytyväinen työhönsä. Voimmekin neuvotella toiveesi mukaan joko koko- tai osa-aikaisesta työstä. Lisäksi työskentely onnistuu niin ammatinharjoittajana kuin työsuhteisella sopimuksella. Meiltä saat tuen toimintamuodon valintaan.

Tiesithän, että meillä on mahdollista myös erikoistua työterveyshuoltoon työn ohessa Mehiläisen Tieto ja Taito -koulutusohjelman kautta? Erikoistuvana saat henkilökohtaista ohjausta oman kouluttajalääkärin toimesta ja pidämme tärkeänä, että perehdytys antaa hyvät valmiudet työhön. Työterveys- ja yleislääkäreiden verkostomme antaa tukea arjen kysymyksiin matalalla kynnyksellä ja pystyt suorittamaan miltei koko erikoistumispolun Mehiläisen organisaation sisällä. Kerromme tästä mahdollisuudesta mielellämme lisää.

Olemme kiinnostuneita tutustumaan sinuun, jotta voimme tarjota juuri sinulle mielenkiintoisia työelämän ratkaisuja! Ota siispä yhteyttä matalalla kynnyksellä ja jutellaan lisää!

Resurssipäällikkö Hanna Latva, p. 040 702 5994, hanna.latva@mehilainen.fi