Työterveys- tai yleislääkäriksi Kankaanpään Mehiläiseen


Ilmoitus julkaistu: 09.01.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Kankaanpään Mehiläinen
Työnimike: Työterveyslääkäri tai Yleislääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Haun deadline: 31.05.2024
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Hanna Latva
hanna.latva@mehilainen.fi
0407025994
Haemme Kankaanpään lääkärikeskukseen

Työterveyslääkäriä tai Yleislääkäriä

Oletko valmis uusiin haasteisiin työterveyden parissa tai kaipaatko vaihtelua urapolullasi? Liity Kankaanpään Mehiläisen innostavaan tiimiin työterveys- tai yleislääkärin roolissa. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja positiivisen työyhteisön, jossa Mehiläisen monipuoliset koulutukset ja työhyvinvointiaktiviteetit ovat käytettävissäsi.

Meillä työskentelee moniammatillinen terveydenhuollon tiimi, ja etsimme nyt iloista lääkäriä vahvistamaan joukkoamme. Voit olla jo kokeneempi tai urasi alkupuolella oleva lääkäri, me räätälöimme sinulle mielekkään työkokonaisuuden. Meillä voit myös erikoistua työterveyshuoltoon Tieto. ja Taito -koulutusohjelmamme mukaisesti. Saat henkilökohtaista ohjausta kokeneilta kouluttajalääkäreiltämme.

Mehiläinen panostaa henkilöstönsä osaamiseen systemaattisen koulutusohjelman avulla. Työterveys- ja yleislääkäreiden verkosto alueella takaa tuen ja yhteisöllisyyden. Työmme ytimessä on tiivis ja vaikuttava yhteistyö asiakasorganisaatioidemme kanssa, tarjoten monipuolisia ennaltaehkäisevän työterveyshuollon ja sairaanhoidon palveluita.

Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja pidämme huolta siitä, että voit vaikuttaa arkeesi ja työaikaasi. Voit joustavasti valita palkkasuhteen ja ammatinharjoittajuuden väliltä sekä työaikasi on joustavasti määritettävissä.

Etsimme joukkoomme siispä lääkäriä, joka innostuu toteuttamaan maan parasta työterveyshuoltoa osana tiivistä ja ammattitaitoista yhteisöä. Meillä pääset vaikuttamaan ja kehittymään, ja työyhteisömme tarjoaa innostavan ilmapiirin sekä tukea tavoitteidesi saavuttamiseen. Tule sellaisena kuin olet – meillä olet tärkeä osa tiimiämme!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin rohkeasti ja keskustellaan lisää!

Resurssipäällikkö Hanna Latva
Puh. 040 702 5994
Sähköposti: hanna.latva@mehilainen.fi