Tule yleislääketieteen erikoistuvaksi Eloisalle – Viiden tähden koulutusterveyskeskukseen!


Ilmoitus julkaistu: 20.12.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Etelä-Savon hyvinvointialue
Työnimike: Erikoistuva lääkäri, yleislääketiede
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 05.06.2024
Palkkaus: LS + Eloisan kilpailukykyinen uraporraspalkkajärjestelmä
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: rekrytointikoordinaattori Elise Pöysä
elise.poysa@etelasavonha.fi
0406567780
Haemme joukkoomme Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisalle yleislääketieteeseen erikoistuvaa lääkäriä.

Terveyskeskustyötä Eloisalla tehdään Mikkelin ja Savonlinnan sairaalayksiköiden yhteydessä yleislääketieteen vastaanotolla ja lisäksi Etelä-Savon hyvinvointialueen pienemmillä hyvinvointikeskuksilla ja -asemilla. Kaikki hyvinvointikeskukset sijaitsevat alle tunnin ajomatkan päässä Mikkelin keskustasta. Voit itse vaikuttaa siihen työskenteletkö suuremmassa vai pienemmässä yksikössä.

Yleislääketieteenvastaanottomme on viiden tähden koulutusterveyskeskus, joten ohjaamisen tukena on hyvin organisoitu koulutus ja erinomainen seniorituki. Sinun on myös mahdollista suorittaa yleislääketieteen erikoistumiseen sisältyvät sairaalapalvelut joustavasti saman työnantajan palveluksessa ilman, että työsuhteesi katkeaa.

Meillä erikoistuvan lääkärin työn kuva on erittäin monipuolista ja painotuksissa on mahdollista huomioida toiveita ja koulutustarpeita. Pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa tutut ammattilaiset ovat lähellä ja konsultoitavissa helposti. Lähiesimies on osa tiimiä ja tukee arjen sujumisessa. Sinulle nimetään henkilökohtainen tuutori ja säännölliset ohjaustunnit varataan päiväohjelmaasi.

Työ sisältää vastaanottotyötä ajanvaraus- ja kiireellisellä vastaanotolla sekä yleislääketieteen päivystyksessä. Perustehtävien lisäksi työhön kuuluu yleislääkärinä toimimista eri sektoreilla kuten lastenneuvolassa, äitiysneuvolassa, ehkäisyneuvolassa, kouluterveydenhuollossa ja yleislääketieteen osastoilla. Meillä on myös erikoistuvalle lääkärille sopivia hallinnollisia tehtäviä, jos urapolku johtamiseen kiinnostaa. Ympärilläsi on osaava hoitohenkilökunta ja moniammatillinen yhteistyö eri ammattiryhmien kesken sujuu hyvin.

Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta. Halutessasi voit kuitenkin osallistua Savonlinnan perusterveydenhuollon iltavastaanoton pitämiseen tai Savonlinnan ja Mikkelin keskussairaalan yle-päivystykseen. Osa-aikaisesta työstä on mahdollista neuvotella.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja erilaisia työsuhde-etuja jopa 1000 euroa/kk, joista voit valita itsellesi sopivat. Etuja ovat mm. asuntoetu, lounasetu, liikunta-, kulttuuri- ja/tai hyvinvointietu.

Hae erikoistumaan suoraan täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/erikoistuva-laakari-yleislaaketiede-pth-558366/

Lisätietoja antaa sotekeskuspalvelujen palvelualuejohtaja, vastaava ylilääkäri Anna-Sofia Simula, puh. 040 129 4676,
anna-sofia.simula@etelasavonha.fi.