Tule erikoistumaan Eloisalle – kattava erikoisalavalikoima ja viiden tähden koulutuspaikka!


Ilmoitus julkaistu: 20.12.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Etelä-Savon hyvinvointialue
Työnimike: Erikoistuva lääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 05.06.2024
Palkkaus: LS + Eloisan kilpailukykyinen uraporraspalkkajärjestelmä
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: rekrytointikoordinaattori Elise Pöysä
elise.poysa@etelasavonha.fi
0406567789
Haemme joukkoomme Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisalle erikoistuvia lääkäreitä sairaalapalveluihin.

Etelä-Savon hyvinvointialueen keskussairaalassa on kaksi yksikköä, toinen Mikkelissä ja toinen Savonlinnassa. Tarjoamme molemmissa yksiköissä kattavasti erikoissairaanhoidon palveluja. Sairaalat toimivat opetussairaaloina mahdollistaen erikoistumisen molemmissa yksiköissä saman työnantajan palveluksessa.

Erikoistuvalle lääkärille tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oppia usean erikoisalan kliinistä työtä. Meillä saat sekä vastuuta, että tukea ja laajaa kokemusta erikoisalasi työkenttään, niin konservatiivisella kuin operatiivisella puolella ennen yliopistosairaalakoulutusta.

Erikoislääkärien koulutus on meillä jatkuvaa ja moniammatillista. Kouluttajina olemme saaneet tunnustusta ja Nuorten lääkärien yhdistys (NLY) on antanut meille useina vuosina viisi tähteä opetussairaalana. Erikoistuvan lääkärin koulutusmalleja on kehitetty suunnitelmallisesti ja erikoislääkärit ovat sitoutuneet kouluttajiksi. Vastavuoroinen keskustelu erikoislääkäreiden ja erikoistuvien kesken on päivittäistä. Erikoistuvan lääkärin omia toiveita kuullaan ja asioista puhutaan avoimesti. Myös koulutusylilääkärit omilla aloillaan edistävät koulutusta ja kokonaisuudessa työyhteisön ilmapiiri tukee koulutusmyönteisyyttä.

Luonnollisesti myös terveyskeskusjakso on mahdollista suorittaa Eloisassa. Yleislääketieteen erikoistumisen voit tehdä kokonaisuudessaan Eloisan palveluksessa. Tämä tarjoaa erikoistuvalle lääkärille mahdollisuuden yhdistää joustavasti erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon koulutusjaksoja siten, että virkatyösuhteen edut, kuten lomakertymät, säilyvät, vaikka työntekopaikka vaihtuu.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi.

Hae erikoistumaan suoraan täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/erikoistuva-laakari-sairaalapalvelut-558526/

Lisää Eloisan sairaalapalveluiden erikoistumismahdollisuuksista ja jonotilanteesta löydät täältä:
https://etelasavonha.fi/tyopaikat/eloisa-tyopaikkana/laakariksi/erikoistu-eloisassa/