Testihenkilöitä SGS Fimko Oy:n henkilönsuojaintestaukseen


Ilmoitus julkaistu: 03.06.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Pääkaupunkiseutu
Työnimike: Testihenkilö
Työn alkamisajankohta: Erillisestä pyynnöstä
Haun deadline: 31.12.2027
Palkkaus: 18-200
Yhteystiedot: Sanna-Kaisa Katajamäki
sanna-kaisa.katajamaki@sgs.com
040 823 32 76
Me olemme SGS – maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointialan yritys. Meidät tunnetaan globaalina kestävän kehityksen, laadun ja luotettavuuden mittapuuna. 99 600 työntekijäämme ylläpitävät 2 600 toimipaikan ja laboratorion maailmanlaajuista verkostoa. Suomessa SGS työllistää noin 250 asiantuntijaa. Lisätietoja palveluistamme löydät osoitteesta www.sgs.com/fi-fi.

Haemme soveltuvia testihenkilöitä henkilönsuojaintestauksen testihenkilöpooliin. Testaus on osa sertifiointitoimintaa ja testauksessa saatuja tuloksia käytetään arvioitaessa, täyttääkö tuote henkilönsuojaimille asetetut eurooppalaiset ja kansainväliset viranomaismääräykset. Testaus on pakollinen ennen uuden tuotteen pääsyä markkinoille ja siten palvelee sekä tuotteen valmistajaa että loppukäyttäjää ja suojainten käyttöä ja valmistusta valvovia viranomaisia.
Testaustoimeksiantoja on satunnaisesti ja toimeksiannon tullessa tarvitsemme lyhyellä aikavälillä joukon testihenkilöitä osallistumaan testaukseen. Testihenkilönä et ole työsuhteessa yritykseen ja testihenkilöksi voit ilmoittautua puhtaasti omien aikataulujen mukaan.
Arvostamme auttamishaluasi suuresti ja sinulle maksetaan pieni korvaus testaukseen osallistumisesta. Korostamme kuitenkin, että testauksen tulokset koituvat sekä sinun että muiden suojainten käyttäjien hyväksi. Osallistumalla voitte olla mukana edistämässä turvallisempaa työympäristöä. Korvaus on verollista tuloa ja tarvitset mukaasi verokortin. Testihenkilöhaku on jatkuva.

Kuulonsuojaintestaus:
Kuulonsuojainlaboratorio sijaitsee Meilahdessa, Topeliuksenkatu 41b, Työterveyslaitoksen tiloissa.
Aikaa testaamiseen kuluu noin tunti riippuen testattavien suojainten määrästä, maksimissaan kolmet suojaimet voidaan testata kerralla. Palkkiona maksetaan 18 euroa/testattu suojain. Testaus ei ole kuulolle haitallinen. Suurimman osan aikaa testauksesta olet yksin testihuoneessa kuuntelemassa ääniä kuulonsuojaimet korvillasi.
Vaatimuksena:
– vähintään 18 vuoden ikä
– normaali kuulo (ensimmäisellä kerralla kuulo mitataan audiometrilla)
– kokemusta korvatulppien käytöstä; normaalit korvatulpat menevät helposti korviin
Lisätiedot ja yhteydenotot
Jani Raami, Jani.Raami@sgs.com
puh. 043 825 1968

Vesillä käytettävät suojaimet:
Vesillä käytettävien suojainten (pelastusliivit, kelluntapukineet, pelastuspuvut, sukelluspuvut) toimivuustestit tehdään Meriturvassa tai Ojamon kaivoksella Lohjalla. Testiosiota ovat mm. pukeminen, uiminen, kiipeäminen, hyppy veteen n. 3m korkeudesta. Palkkiona maksetaan 75€-100€/malli testaukseen osallistumisesta sekä erillinen korvaus aiheutuneista matkakuluista. Aikaa testaamiseen kuluu noin puoli päivää. Testissä arvioidaan suojaimen toimivuutta erilaisissa tilanteissa.
Vaatimuksena on:
– vähintään 18 vuoden ikä
– uimataito
– sukelluskokemus (sukelluspuvut) (sukelluspuvut testataan sukeltamalla max. 5m syvyyteen omilla sukelluslaitteilla)
– kokemus vesillä käytettävistä suojaimista
Lisätiedot ja yhteydenotot
Päivi Kautonen, paivi.kautonen@sgs.com
puh. 041 730 83 62

Jääkiekkoilijan kaulasuojaimet:
jääkiekkoilijan kaulasuojainten ergonomiset testit tehdään normaalissa pelitilanteessa esim. jääkiekkoharjoitusten aikana. Palkkiona maksetaan 25€/malli testaukseen osallistumisesta. Suojaimen käyttömukavuudesta pyydetään arvio.
Vaatimuksena on:
– vähintään 18 vuoden ikä
– pelikokemus
Lisätiedot ja yhteydenotot
Heidi Soili, heidi.soili@sgs.com
puh. 050 477 63 43