Kesälääkäriksi Tampereen Mehiläiseen


Ilmoitus julkaistu: 09.01.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Tampereen Mehiläinen
Työnimike: Kesälääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan.
Haun deadline: 31.05.2024
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Hanna Latva
hanna.latva@mehilainen.fi
0407025994
Haemme Tampereen keskustan lääkärikeskuksiin

KESÄLÄÄKÄREITÄ kesäksi 2024

Oletko jo pohtinut, millaista lääkärin työtä haluaisit tehdä kesällä 2024? Kiinnostaisiko sinua kenties nähdä millaista on työskennellä yksityisellä sektorilla tai oletko jo kokeneempi yksityisen terveydenhuollon lääkäri? Tule Mehiläisen lääkäriksi Tampereen ytimeen ensi kesäksi!

Etsimme Tampereelle uusia yleislääkäreitä, jotka pystyvät sitoutumaan meillä työskentelyyn vähintään kahden kuukauden ajaksi tulevana kesänä. Yleislääkärinä pääset pitämään vastaanottoa niin yksityisasiakkaille kuin työterveyden ja vakuutusyhtiöiden sopimusasiakkaille. Käytössäsi on upeat ja nykyaikaiset tilat, alan parhaat järjestelmät ja työkalut sekä kattavat oheispalvelut. Tampereen Mehiläisen tiimi on saanut positiivista palautetta mm. erinomaisesta perehdytyksestä, kummitoiminnasta ja mainiosta työyhteisöstä!

Haluamme tarjota Sinulle joustavan ”kesätyön”, joten neuvottelemme mielellämme töiden aloituksen ajankohdasta ja myöskin siitä, millainen työmäärä olisi Sinulle sopiva ja missä kohtaa kesää haluat mahdollisesti pitää oman lomasi. Tarjoamme hyvät ansaintamahdollisuudet, kattavat ammatinharjoittajaedut sekä mahdollisuuden jatkaa työskentelyä osa- tai kokoaikaisesti kesän jälkeen. Odotamme sinulta aitoa halua tuottaa maan parasta terveydenhuoltoa sekä vähintään yhden vuoden kokemusta laillistettuna lääkärinä.

Miltäs kuulostaa – olisiko kesä 2024 Tampereen keskustassa Sinun juttusi? Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Resurssipäällikkö Hanna Latva, puh. 040 7025994, hanna.latva@mehilainen.fi