Ensi kesänä töihin Stadin psykiatrian kesäkouluun?


Ilmoitus julkaistu: 01.03.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Auroran sairaala, Helsingin kaupunki, Psykiatria
Työnimike: Lääketieteen kandi/lääkärin sijainen
Työn alkamisajankohta: Perehdytys 3.6. – 20.6.2024, kesäkoulun muut tapahtumat 2.8.2024 asti, työjakson kesto sovittavissa yksilöllisesti. Työjaksoja voi sopia myös lukukausien ajalle tai esim. joululomalle. 2025 tulossa taas kesäkoulu.
Haun deadline: 31.12.2024
Palkkaus: LK4 4000e/kk, LK5 4500e/kk – lisäksi mahdollisuus tehdä iltapäivystyksiä Haartmanin psykiatrian päivystyksessä. Käytössä ovat myös kertapalkkiot erityisen hyvin tehdystä työstä.
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: Katriina Franssila
katriina.franssila@hel.fi
+358404845587
Helsingin kaupungin psykiatrian palveluissa on mahdollista työskennellä osastonlääkärin tai avohoidon erikoislääkärin sijaisena LK4-oikeuksilla Auroran sairaalassa ja neljällä psykiatrian poliklinikalla Vuosaaressa, Malmilla, Kalasatamassa ja Laaksossa. Kesäkandit sijoittuvat kaikille linjoille: mieliala-, psykoosi- ja akuuttityöryhmiin. Työtä ohjaa aina kokenut erikoislääkäri, ja psykiatrian moniammatillisessa työympäristössä tukea saa myös muilta työryhmän jäseniltä.

Kesäkouluun sisältyy kattava perehdytys, jatkuva seniorituki sekä kesän ajan jatkuva koulutus ja yhteistä vapaa-ajan ohjelmaa. Helsingin kaupungin kautta on mahdollista hakea työsuhdeasuntoa.

Kesäkoulu on erinomainen mahdollisuus oppia lääkärintyötä ja psykiatriaa. Psykiatrisesta osaamisesta on hyötyä jatkossa monenlaisissa lääkärin tehtävissä. Hyvin suosittu on ollut myös mahdollisuus jatkaa töitä kesän jälkeen osa-aikaisena opintojen ohessa, ja kesäkoulu antaa tähän hyvät valmiudet.

Edellytys: LK4 oikeudet, psykiatrian kurssi käytynä

Kesto: Perehdytys 3.6. – 20.6.2024, kesäkoulun muut tapahtumat 2.8.2024 asti, työjakson kesto sovittavissa yksilöllisesti.

Työjaksoja voi sopia myös lukukausien ajalle tai esim. joululomalle. 2025 tulossa taas kesäkoulu.

Palkkaus: LK4 4000e/kk, LK5 4500e/kk – lisäksi mahdollisuus tehdä iltapäivystyksiä Haartmanin psykiatrian päivystyksessä. Käytössä ovat myös kertapalkkiot erityisen hyvin tehdystä työstä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Niina Markkula, ylilääkäri

niina.markkula@hel.fi

Katriina Franssila, ylilääkäri

katriina.franssila@hel.fi