Ylilääkäri (asiantuntijatehtävä perusterveydenhuollon kuntoutuspalveluissa)


Ilmoitus julkaistu: 12.11.2021
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut
Työnimike: Ylilääkäri (asiantuntijatehtävä perusterveydenhuollon kuntoutuspalveluissa)
Työn alkamisajankohta: Aikaisintaan 01.02.2022
Haun deadline: 07.12.2021
Palkkaus: Paikallisen lääkärisopimuksen mukaan
Minimikoulutus: Suomessa laillistettu lääkäri, soveltuva erikoislääkärin tutkinto.
Yhteystiedot: Aromaa Virpi
virpi.aromaa@vantaa.fi
040-0765749
Haemme Vantaan kuntoutusyksikköön avarakatseista ja innovatiivista ylilääkäriä, joka nauttii uuden luomisesta ja verkostoissa toimimisesta.  Tule kanssamme luomaan suunta uudistuville kuntoutuspalveluillemme.

Moniammatillisessa tiimissämme pääset kehittämään ja yhtenäistämään palvelujamme. Olet osa kuntoutuspalveluiden johtoryhmää. Kuulut Vantaan terveyspalveluiden ylilääkäreiden ryhmään. Ylilääkärinä sinulla on kuntoutustoiminnan lääketieteellinen vastuu. Ylilääkärillä ei ole alaisia. Teet yhteistyötä verkostoissa pääkaupunkiseudun muiden kuntien ja HUS-alueen erikoissairaanhoidon ammattilaisten kanssa. Luomme kliinisen työn kokonaisuuden osaamisesi pohjalta. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus.

Hoidamme Vantaalla kaikenikäiset asiakkaat vauvasta vaariin. Yksikössäsi työskentelee fysio-, toiminta-, puhe- ja ravitsemusterapeutteja ja kuntoutuskoordinaattoreita.Hoidamme yksikössä myös Vantaan veteraanikuntoutuksen ja apuvälinepalvelut.

Vantaan terveyspalveluissa pääset aitiopaikalle kehittämään julkista terveydenhuoltoa tulevalle hyvinvointialueelle yhdessä muiden ylilääkäreidemme kanssa. Olemme digimyönteinen ja eteenpäin katsova organisaatio, joka huolehtii asiakkaistaan ja henkilöstöstään.

Työnantajana Vantaa tunnetaan avoimesta työilmapiiristä ja oikeudenmukaisesta johtamiskulttuurista. Kokeilemme rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja. Kannustamme henkilöstöämme kohti selkeitä tavoitteita ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia urapolulle.

Työsuhteen tietoja
Kelpoisuusvaatimus: Suomessa laillistettu lääkäri, soveltuva erikoislääkärin tutkinto.
Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvä pohja tehtävässä menestymiselle on perusterveydenhuollon ja kuntoutuksen  tuntemus. Onnistut ja viihdyt tehtävässäsi, jos olet aloitteellinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvostamme kyvykkyyttäsi nähdä ja hallita isoja kokonaisuuksia sekä rohkeuttasi uudistua ja uudistaa.
Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde
Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan

Yhteystiedot:
Kuntoutuspalveluiden palvelupäällikkö
Aromaa Virpi
040-0765749
virpi.aromaa@vantaa.fi
Tavoitettavissa 15.11 kello 15-16, 24.11.kello 15-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00. Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.