Yleislääketieteen erikoislääkäri tai kokenut yleislääkäri Terveyskeskus Mehiläiseen Tampereen Tesomalle


Ilmoitus julkaistu: 25.02.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Terveyskeskus Mehiläinen Tampere Tesoma
Työnimike: Yleislääketieteen erikoislääkäri tai kokenut yleislääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.05.2023
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Lauri Salmela
lauri.salmela@mehilainen.fi
040 650 2982
Haemme yleislääketieteen erikoislääkäriä tai kokenutta yleislääkäriä joko osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työsuhteeseen, toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella Terveyskeskus Mehiläiseen Tampereen Tesomalle.

Lähestymme aina kunkin lääkärin uratarinaa uteliaina. Aloittaessasi meillä suhtaudumme samoin myös sinun urakehitykseesi, uteliaina ja aina valmiina tukemaan kasvuasi ja kehitystäsi.

– Meillä on monipuolinen työnkuva: vastaanotto, päiväpäivystys, sektorityö, neuvola, kouluterveydenhuolto ja konsulttilääkärin tehtäviä. Palvelumme saatavuus on huippuluokkaa.
-Asemamme on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin klo 8-16.
– Tiedolla johtaminen on tuottanut erinomaisia tuloksia ja olemme pystyneet parantamaan pitkäaikaissairaiden potilaiden hoidon laatua. Hoidon laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta seurataan sähköisillä työkaluilla.
-Voit suorittaa yleislääketieteen erikoislääkärikoulutukseen sisältyvää kliinistä terveyskeskuspalvelua. Mehiläisessä voi kouluttautua erikoislääkäriksi asti.
-Voit suorittaa muiden alojen erikoislääkärikoulutuksen runkokoulutukseen sisältyvän 9 kuukauden terveyskeskuspalvelun.
-Voit suorittaa yleislääketieteen erityiskoulutusta(YEK) muilta osin paitsi pakollisen 9 kuukauden terveyskeskuspalvelun ja 6 kuukauden sairaalapalvelun osalta.
– Toimimme potilaslähtöisesti. Väestö terveysasemalla on hyvin hoidettua ja hoidon saatavuus on pidetty viime vuosina hyvällä tasolla.
– Toimimme tiiviissä yhteistyössä tiiminä sairaanhoitajiemme kanssa ja toimintaamme kehitetään jatkuvasti yhdessä.
– Potilaiden käyttöön ja hoidon avuksi kehitetään moderneja digitaalisia työkaluja. Kaikilla Mehiläisen terveyskeskuksissa on nyt käytössä asiakkaille maksuton Mehiläisen Digiklinikka.
– Ei turhaa byrokratiaa, vaan ammattilaiset saavat keskittyä työhönsä ja potilaiden hoitamiseen.

Asemamme sijaitsee vuonna 2018 rakennetuissa moderneissa tiloissa Westerin liikekeskuksessa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Asemalle kuljet 8 minuutissa junalla Tampereen keskustasta.

Panostamme ohjaus- ja koulutusasioihin viikko- ja kuukausitasolla ja riittävään senioritukeen kaikissa Mehiläisen terveyskeskuksissamme. Tehtävän palkkaus ja muut ehdot on neuvoteltavissa lääkärin toiveet, osaaminen ja kokemus huomioiden, joten älä arkaile olla yhteydessä. Olemme täällä sinua ja sinun uutta Mehiläisen uraasi varten tavattavissa matalalla kynnyksellä.

Aloitus tehtävässä on soviteltavissa sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä resurssipäällikkö Lauri Salmelaan (puh. 040-6502982 ja email: lauri.salmela@mehilainen.fi). Tervetuloa Mehiläisen leveiden harteiden suojaan, ja mukaviin kohtaamisiin.