Yleislääketieteen erikoislääkäri/kouluttajalääkäri Terveyskeskus Mehiläiseen Tampereen Hervantaan


Ilmoitus julkaistu: 08.12.2022
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Terveyskeskus Mehiläinen Tampere Hervanta
Työnimike: Yleislääketieteen erikoislääkäri / kouluttajalääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 28.02.2023
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Lauri Salmela
lauri.salmela@mehilainen.fi
040 650 2982
Haemme monipuolista osaajaa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella avaintehtävään Terveyskeskus Mehiläiseen Tampereen Hervantaan. Etsimme 60-100 % työpanoksella yleislääketieteen erikoislääkäriä, jolla on kouluttajalääkärin oikeudet tai loppuvaiheen erikoistujaa, jolla on halukkuutta lähteä seuraavaan mahdolliseen kouluttajalääkärikoulutukseen.

Lähestymme aina kunkin lääkärin uratarinaa uteliaina. Aloittaessasi meille suhtaudumme samoin myös sinun urakehitykseesi, uteliaina ja aina valmiina tukemaan kasvuasi ja kehitystäsi. Saat vastuuta ja vapautta sekä nykyaikaiset työvälineet että ammattitaitoisten kollegojen tuen. Näin saavutamme yhdessä tavoitteemme korkealaatuisen perusterveydenhuollon parissa kiitettävän asiakastyytyväisyyden, nopean hoitoon pääsyn, kustannustehokkuuden sekä työntekijöiden hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Tehtävänäsi on toimia luotettavana lääkärinämme Tampereen Hervannan Mehiläisen terveyskeskuksessa, ja työsi pitää sisällään pääsääntöisesti vastaanottopäiviä. Lisäksi asemalla on kiertävä konsultti- ja päiväpäivystysvuoro, halutessasi myös neuvolatyöt järjestyvät. Työajat ja -olot ovat mukavat; työajat meillä ovat ma-to klo 08-16 ja perjantaisin klo 08-15. Asemamme sijaitsee Hervannan Duossa.

Panostamme ohjaus- ja koulutusasioihin viikko- ja kuukausitasolla ja riittävään senioritukeen kaikissa Mehiläisen terveyskeskuksissamme – myös vastaava lääkärimme tuntee hoidettavan väestön jo pian vuosikymmenen ajalta. Tehtävän palkkaus ja muut ehdot on neuvoteltavissa lääkärin toiveet, osaaminen ja kokemus huomioiden, joten älä arkaile olla yhteydessä. Olemme täällä sinua ja sinun uutta Mehiläisen uraasi varten tavattavissa matalalla kynnyksellä.

Aloitus tehtävässä on soviteltavissa sopimuksen mukaan. Tervetuloa mukaan

Ota yhteyttä resurssipäällikkö Lauri Salmelaan (puh. 040-6502982 ja email: lauri.salmela@mehilainen.fi). Tervetuloa Mehiläisen leveiden harteiden suojaan, ja mukaviin kohtaamisiin.