Yleislääkärin ohjaajan tehtävään


Ilmoitus julkaistu: 23.05.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: YTHS Helsinki tai Espoo
Työnimike: Yleis- tai erikoislääkäri
Työn alkamisajankohta: Elokuussa 2023 tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 11.06.2023
Viikottainen työaika: Kokoaikaisen lääkärin työaika on 38,25h/vko
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkkahaitari yleislääkäreillämme on 5941,88–6548,24 ja erikoislääkäreillämme 6648,70–7327,49 euroa kuukaudessa. Lisätietoja tehtäväilmoituksessa.
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Pia Hukkanen
pia.hukkanen@yths.fi
041 7321657
Hei yleislääketieteen erikoislääkäri tai kokenut yleislääkäri! Haluaisitko tehdä työtä opiskeluterveydenhuollossa korkeakouluopiskelijoiden hyväksi ja samalla toimia ohjaajalääkärinä nuoremmille kollegoillesi?

Haemme yleislääkäriä YTHS eteläinen -alueelle kokoaikaiseen ja vakituiseen tehtävään alkaen elokuussa 2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävää voi hoitaa myös osa-aikaisena, joten esitäthän viikkotyöaikatoiveesi meille. Työskentelypisteesi voi sijaita toiveesi mukaan Helsingin Töölössä tai Malmilla tai Espoon Otaniemessä. Myös osittainen etätyömahdollisuus onnistuu.

Tehtävässäsi toimit kliinisen työnkuvasi lisäksi yleislääketieteen ohjaajalääkärinä tukien alueen ammatillisen jatkokoulutusvaiheen lääkäreitä saavuttamaan asetettuja osaamisen kehittymisen tavoitteita. Tehtävä sisältää vastaanottotyötä sopimuksen mukaan, mutta annamme aikaa ohjaustyöhön koulutussopimusten tavoitteiden mukaisesti.

Tukena työssäsi on YTHS:n valtakunnallinen ohjaajalääkäriverkosto. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus päästä myös kehittämään säätiön valtakunnallista ohjaustyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mahdollisuuden osallistua täydennyskoulutuksiin työajalla sekä kilpailukykyisen ohjaajalisän. Meillä on myös kattavat työterveyspalvelut ja ePassi Flex -virkistysetuus.

Asiakaskuntaamme työntekijämme ovat kehuneet mukavaksi. Opiskelijoiden tyypillisiä käyntisyitä ovat psykiatriaan, ihotauteihin, seksuaaliterveyteen ja akuutteihin infektioihin liittyvät kysymykset. Meillä tehdään myös paljon pientoimenpiteitä.

Meille YTHS:llä on tärkeää, että työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on helppoa; päivät päättyvät ajallaan ja illat sekä viikonloput ovat vapaa-aikaasi. Kokoaikaisen lääkärin työaika on 38,25h/vko. Lääkärimme kuuluvat joustavan vuosityöajan piiriin. Meillä lauantait eivät kuulu lomalaskentaan.

Työehtojen ja palkkauksen suhteen noudatamme YTHS:n ja Suomen Lääkäriliiton välistä sopimusta. Tehtäväkohtainen palkkahaitari yleislääkäreillämme on 5941,88–6548,24 ja erikoislääkäreillämme 6648,70–7327,49 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi kuukausipalkka voi sisältää henkilökohtaisen palkanosan 6-24 %. Lääkärintodistuksista ja -lausunnoista maksetaan TES:n mukaisesti.

Toivomme, että olet yleislääketieteen erikoislääkäri tai kokenut yleislääkäri, jolla on osaamista ohjaustyöstä tai vahvaa kiinnostusta ohjausosaamisensa kehittämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kehitysmyönteisyyttä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja antavat valtakunnallisesta ohjaustyöstä vastaava lääkärimme Tiina Tikkanen ja alueylilääkärimme Pia Hukkanen. Tiinan tavoitat sähköpostitse tiina.tikkanen@yths.fi, jonka kautta voi tarvittaessa sopia tarkemmin molemmille sopivan soittoajan. Pian tavoitat ma-ti ja to-pe klo 14.30-16.00 puhelimitse 041 7321657.

Mikäli kiinnostuit työstä, jätä yhteystietosi meille 11.6. mennessä osoitteessa https://yths.jobilla.com/avwhk-opiskeluterveydenhuollon-l%C3%A4%C3%A4k%C3%A4ri?locale=fi
Huomasithan myös muut avoimet lääkäritehtävämme osoitteessa http://www.rekry.yths.fi

YTHS vastaa korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon palveluista sekä terveyden edistämisestä viidellä alueella ja 24 omalla palvelupisteellä. Tuotamme palveluita noin 270 000 opiskelijalle yli 1000 ammattilaisen voimin. Tavoitteena on taata laadukas opiskeluterveydenhuolto helposti ja nopeasti kohdennetun palveluvalikoiman, positiivisen asiakaskokemuksen ja osaavien ammattilaisten avulla. YTHS tunnetaan yhdenvertaisena, rohkeana ja välittävänä toimijana, joka tuottaa tehokkaasti sille annetut lakisääteiset tehtävät ja sopeutuu nopeasti toimintaympäristön muutoksiin. Opiskeluterveydenhuollon asiantuntijana YTHS:llä tehdään työtä, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän. Lisätietoja: WWW.YTHS.FI.