Yleislääkäri Tikkurilan lääkärikeskukseen!


Ilmoitus julkaistu: 24.05.2022
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Mehiläinen Tikkurila
Työnimike: Yleislääkäri
Työn alkamisajankohta: mahdollisimman pian
Haun deadline: 30.09.2022
Palkkaus: Ammatinharjoittaja tai sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: LL
Yhteystiedot: Johanna Lahtinen
johanna.lahtinen@mehilainen.fi
0407078693
Haemme Vantaan Tikkurilan Mehiläiseen yleislääkäriä

Mehiläinen Tikkurila kaipaa joukkoonsa yleislääkäriä, jolla on aito halu toteuttaa maan parasta terveydenhuoltoa hyvässä työyhteisössä. Erityisesti tarvetta on yleislääkärille, jolla on halua työskennellä yleislääkäripäivystyksessä, joka toimii ilman ajanvarausta lääkärikeskuksen aukioloaikojen puitteissa. Meille on ensisijaisen tärkeää ottaa huomioon elämäntilanteesi, joten voit työskennellä meillä ammatinharjoittajana päivisin ja/tai joustavasti osa-aikaisesti päivätöiden lisäksi iltaisin.

Haluamme tarjota sinulle monipuolisia työtehtäviä sekä hyvän asiakaskunnan. Yksikössämme on laaja erikoisalatarjonta ja moniammatillinen tiimimme puhaltaa yhteen hiileen. Meillä on hyvin toimivat tukipalvelut, jotka tukevat päivittäistä työtäsi.

Mehiläinen Vantaa Tikkurila on vuonna 2022 valmistunut suuri ja moderni täyden palvelun lääkärikeskus Tikkurilan juna-aseman kupeessa, osoitteessa Väritehtaankatu 8. Lääkärikeskuksessa työskentelee yli 300 terveydenhuollon ammattilaista. Uusi lääkärikeskus tarjoaa saman katon alta kattavat työterveys-, yleis- ja erikoislääkäripalvelut sekä laboratorio-, röntgen- ja magneettitutkimusyksiköt. Lääkärikeskuksesta löytyvät myös monipuoliset Hammas Mehiläisen ja Urheilu Mehiläisen palvelut.

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Yli 100-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Lääkärintyön lisäksi voimme tarjota kiinnostavia uramahdollisuuksia mm. erikoisklinikoillamme sekä liiketoimintamme kehittämiseen ja johtamiseen liittyvissä tehtävissä.

Olet tervetullut tutustumaan työtiloihimme sekä henkilökuntaamme matalalla kynnyksellä, odotamme jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja:
Resurssipäällikkö Johanna Lahtinen, puh. 0407078693/ johanna.lahtinen@mehilainen.fi