Yleislääkäri Terveyskeskus Mehiläiseen Tampereen Tesomalle


Ilmoitus julkaistu: 25.05.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Terveyskeskus Mehiläinen Tesoma
Työnimike: Yleislääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.08.2023
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Lauri Salmela
lauri.salmela@mehilainen.fi
0406502982
Haemme yleislääkäriä ja/tai yleislääketieteen erikoislääkäriä työskentelemään Tesoman hyvinvointikeskuksen Mehiläisen terveyskeskukseen. Panostamme ohjaukseen ja koulutukseen, myös tk-palvelut kertyvät monipuolisesti. Työnkuva ja palkkaus on neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan. Voit olla joko vastavalmistunut lisensiaatti, jolla on jo kertynyt kokemusta terveysasematyöstä tai jo uraa tehnyt kokeneempi lääkäri. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme, lupaamme tehdä asioinnin työasioissa ja Mehiläisen urasuunnittelun parissa helpoksi, kokonaisvaltaiseksi ja yksilölliseksi.

Miksi siis tulisit töihin meidän kanssa vaikuttavan perusterveydenhuollon pariin?

– Meillä on monipuolinen ja joustava työnkuva Tampereen asemilla sovittavissa: vastaanotto, päiväpäivystys, sektorityö, neuvola, kouluterveydenhuolto ja konsulttilääkärin tehtäviä. Palvelumme saatavuus on huippuluokkaa.
– Tiedolla johtaminen on tuottanut erinomaisia tuloksia ja olemme pystyneet parantamaan pitkäaikaissairaiden potilaiden hoidon laatua. Hoidon laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta seurataan sähköisillä työkaluilla.
-Voit suorittaa yleislääketieteen erikoislääkärikoulutukseen sisältyvää kliinistä terveyskeskuspalvelua. Mehiläisessä voi kouluttautua erikoislääkäriksi asti.
-Voit suorittaa muiden alojen erikoislääkärikoulutuksen runkokoulutukseen sisältyvän 9 kuukauden terveyskeskuspalvelun.
-Voit suorittaa yleislääketieteen erityiskoulutusta(YEK) muilta osin paitsi pakollisen 9 kuukauden terveyskeskuspalvelun ja 6 kuukauden sairaalapalvelun osalta.
– Toimimme potilaslähtöisesti. Väestöt terveysasemilla ovat hyvin hoidettuja ja hoidon saatavuus on pidetty viime vuosina hyvällä tasolla.
– Toimimme tiiviissä yhteistyössä tiiminä sairaanhoitajiemme kanssa ja toimintaamme kehitetään jatkuvasti yhdessä.
– Potilaiden käyttöön ja hoidon avuksi kehitetään moderneja digitaalisia työkaluja. Kaikilla Mehiläisen terveyskeskuksissa on nyt käytössä asiakkaille maksuton Mehiläisen Digiklinikka.
– Ei turhaa byrokratiaa, vaan ammattilaiset saavat keskittyä työhönsä ja potilaiden hoitamiseen.

Ole yhteydessä resurssipäällikkö Lauri Salmelaan (puh. 040-6502982 ja email: lauri.salmela@mehilainen.fi). Tervetuloa Mehiläisen leveiden harteiden suojaan, ja mukaviin kohtaamisiin. Voit myös jättää avoimen hakemuksen tulevaisuuden työmahdollisuuksia kartoittaaksesi. Ollaan yhteydessä!