Yleislääkäri Terveyskeskus Mehiläiseen Siuntioon


Ilmoitus julkaistu: 13.06.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Terveyskeskus Mehiläinen Siuntio
Työnimike: Yleislääkäri
Työn alkamisajankohta: elokuussa 2024 tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.08.2024
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Antti Salmela
antti.salmela@mehilainen.fi
0401903916
Haemme yleislääkäriä kehitysmyönteiseen joukkoomme Terveyskeskus Mehiläinen Siuntioon. Pelkästään yksin omassa työhuoneessa puurtamisen ajat ovat ohi, työ tehdään yhdessä kollegojen kanssa hyvässä yhteistyössä lääkäreiden ja hoitajien kesken. Toivomme, että voit aloittaa elokuussa tai muuna yhteisesti sovittavana ajankohtana syksyn 2024 aikana. Työsuhteemme ovat voimassa toistaiseksi. Kunkin osaamiseen ja kokemukseen nähden arvioitava palkkamallimme on kk-palkka + palkalliset lomat. Osa-viikkoinen työskentely onnistuu myös. Teemme valintoja jo hakuaikana sopivan tekijän löydyttyä!

Työnkuvasi muodostuu vastaanoton, päiväpäivystyksen ja sektorityön kuten neuvola ja kouluterveydenhuolto parissa. Meillä työskentely on monipuolista ja pienessä yksikössä työnkuvaan pääsee vaikuttamaan myös itse. Asemillamme on toisiaan tukeva ilmapiiri ja tiimimme tavoitteena on pitää kiinni ja jatkuvasti kehittää yhteishenkeä sekä työhyvinvointia. Meillä asemia johtaa henkilökuntansa vahvan luottamuksensa omaava vastaava lääkäri.

Mehiläisen erikoistumispolkujen ja pääkaupunkiseudun laajan verkoston myötä voit rakentaa urapolkuasi kanssamme vuosiksi eteenpäin. Tarjoamme vakaan työnantajan, monipuolisen toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Ollaan yhteydessä, ja muistathan vinkata Siuntion toiminnasta myös läheisille kollegoillesi, niin räätälöidään sinulle ja kaverillesikin sopivat toimenkuvat Mehiläisellä.

 

Yhteydenotot ensisijaisesti lääkärirekrytoinnin tiiminvetäjään,

Antti Salmela, puh. 040-1903916, email: antti.salmela@mehilainen.fi