YLE-puhelinvastaanottoa virka-aikaan n. 600€/8h, kesällä minimipalkkio 400€/8h. Etätöitä mistä tahansa käsin!


Ilmoitus julkaistu: 26.05.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Etävastaanotto kotoa / Kuura Digilääkäri
Työnimike: Etälääkäri
Työn alkamisajankohta: kesä-/heinäkuu tai myöhemmin
Haun deadline: 25.06.2023
Viikottainen työaika: sopimuksen mukaan
Palkkaus: suoriteperusteinen
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Kasperi Soininen
kasperi@digilaakari.fi
0504120423
Tarjolla YLE-puhelinvastaanottoa n. 600€/8h palkalla, 19.6-7.8 lisäksi 400€ minimipalkka per 8h-vuoro! Voit tehdä töitä kotisohvalta tai mistä tahansa muualta käsin!

Kuura Digilääkäri etsii kesäkuun alusta alkaen ma-pe virka-ajan vakiovuoroihin lääkäreitä. Kesällä poikkeuksellisesti mahdollista sopia myös hajanaisia vuoroja ja lyhyt työpätkä esim. 1kk. Työtä kuitenkin tarjolla myös pidemmäksikin ajaksi. Myös myöhemmät aloitusajankohdat mahdollisia.

Tarjolla on töitä sekä perusterveydenhuollon että työterveyshuollon asiakkuuksissa toiveesi mukaan.

Työterveydessä potilat ovat kevythoitoisempia ja potilaskontakteja on päivää kohden enemmän. Sopii erinomaisesti suoraviivaisesta työskentelystä nauttiville lääkäreille.

Perusterveydenhuollon potilaiden kohdalla työtahti on rauhallisempi ja sinulla on erinomainen mahdollisuus kasvattaa yleislääketieteellistä osaamistasi. Etenkin, kun ottaa huomioon mahdollisuuden keskustella potilastapauksista reaaliaikaisesti työyhteisömme chat-alustalla.

Virka-ajan vuoroissa suoriteperusteisen palkan suuruus on tyypillisesti 500€ – 700€ per vuoro. Jokaisesta hoidetusta potilaasta maksetaan – aikaa vievistä enemmän. Lisäksi minimipalkkiojärjestelmä, joka takaa ansiotasoillesi kohtuullisen pohjatason.

Työtä voit tehdä kotisohvaltasi tai mistä tahansa muualta käsin. Työyhteisömme tarjoaa jokaisessa vuorossa jatkuvan tuen konsultaatiohin, ruuhkanpurkuun ja paikallisiin hoitokäytäntöihin perehtymiseksi. Potilaat ovat sekä kiireellisiä että kiireettömiä ja heidän etähoidettavuus on etukäteen varmennettu.

Pärjäät työssä erinomaisesti, jos sinulla on joko yle-päivystys- tai tk-vastaanottokokemusta. Etsimme tehtävään lääketieteen lisensiaatiksi valmistuneita.

https://www.digilaakari.fi/tyopaikat

YDINASIAT:

– Suoriteperusteinen palkka; virka-ajan vuoroissa palkka tyypillisesti 500€ – 700€. Jokaisesta hoidetusta potilaasta maksetaan, aikaa vievemmistä enemmän.

– Minimipalkkiojärjestelmä, joka takaa kohtuullisen pohja-ansiotason. Kesällä 19.6-7.8 korotettuna, jolloin min. 400€ per 8h-vuoro

– Työn tekeminen myös ammatinharjoittajana / OY:n kautta mahdollista, tällöin sinulle maksettava laskutus sivukulujen verran suurempi

– Työaika klo 8-16, klo 8-12, klo 12-16

– Konsultaatiomahdollisuudet erinomaiset; nimetty konsultti joka vuorossa ja kynnys konsultaatioon on erittäin matala

– Perehdytys rooliin, järjestelmiin ja käytäntöihin toisen etälääkärin kanssa yhdessä töitä tehden ilman ennakkovalmistautumista

– Työaika loppuu silloin kun on sovittu; ei esim. sen jälkeen kun tietty määrä potilaita on hoidettu.

– Erinomainen työyhteisö – chat-alustan kautta jatkuva yhteys, mahdollisuus kysyä ja jakaa kokemuksia

– Epävarmuus etälääkäröinnin soveltuvuudesta sinulle on OK – kokeillaan stressittä puolin ja toisin!

– Tyypillisimpiä tulosyitä: flunssasairaslomat, tules-vaivat, vti, konjuktiviitti, reseptiuusinnat, perussairauksien kontrolli, laboratoriotuloksiin kannanotto, mielenterveysongelmat, migreeni, pidempään kestäneiden vaivojen hoitopolun aloitus jne.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä vastuulääkäri Kasperi Soiniseen:

kasperi@digilaakari.fi
digilaakari.fi/tyopaikat

Sisällytä viestiisi yhteystietosi (mielellään puhelinnumero), valmistusmisvuotesi sekä mahdolliset omat kysymyksesi. Vastaan kahden vuorokauden kuluessa sinua askarruttaviin kysymyksiin ja kiinnostuksen herätessä sovitaan puhelu tarkempien yksityiskohtien esittelyä varten!

 

Kuura Digilääkäristä yrityksenä:

Kuura Digilääkäri on vuonna 2019 perustettu etälääkäripalveluita tarjoava yritys. Asiakkaamme ulkoistavat etäpotilaansa meille hoidettavaksi heidän potilastietojärjestelmällään. Asiakkaitamme ovat esim. työterveys- ja perusterveydenhuollot. Kasvu on ollut nopeaa, lääkäreitä meillä työskentelee tällä hetkellä n. 35kpl.

Itse toimin Kuuralla vastuulääkärinä eli rekrytoin ja perehdytän lääkärit sekä toimin heidän esihenkilönään. Lääketieteellisestä laadusta vastaa lääketieteen tohtori, dosentti Jani Tikkanen ja ydintiimiimme kuuluu lähemmäs 10v etälääketiedettä harjoittaneita alan pioneereja.