Vastaava lääkäri Terveyskeskus Mehiläiseen Turun Pansioon


Ilmoitus julkaistu: 05.04.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Terveyskeskus Mehiläinen Pansio
Työnimike: Vastaava lääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.08.2023
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Lauri Salmela
lauri.salmela@mehilainen.fi
0406502982
Olisiko aika ottaa askel eteenpäin urallasi? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään vastaavana lääkärinä Mehiläisen terveyskeskuksessa Turun Pansiossa. Työn aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti, viimeistään heinä-elokuussa 2023.

Vastaavan lääkärin tehtävänä on kliinisen työn lisäksi vastata aseman toiminnan kehittämisestä sekä henkilökunnan koulutuksesta yhdessä Mehiläisen johtavan lääkärin kanssa. Vastaavana lääkärinä kuulut perusterveydenhuollon laajennettuun johtoryhmään ja pääset osallistumaan laajemmin Mehiläisen perusterveydenhuollon kehittämiseen.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan, idearikkaan ja aktiivisen työyhteisön, kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset työsuhde-edut. Työsuhde tehtävään on toistaiseksi voimassa. Saat vapautta ja vastuuta ja tässä roolissa voit tehdä asemasta omannäköisesi ja vaikuttaa sen toimintamalleihin innovatiivisella asenteellasi. Työotteemme on pienen tiimin myötä tiivis ja avoin. Asemalla työskentelee tällä hetkellä kahdeksan henkilön mukava porukka.

Hakijoilta odotamme tehtävän edellyttämää kliinistä työkokemusta. Erikoistuminen soveltuvalle erikoisalalle, erityisesti yleislääketiede katsotaan eduksi. Myös erikoistumisen loppuvaiheessa oleminen ja ohjaajakoulutuksen suorittaminen katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä esihenkilötaitoja sekä aikaisempaa kokemusta vastuutehtävistä. Asenne ja kiinnostus vastuutehtäviä kohtaan kuitenkin ratkaisee!

Pansiossa tehdään töitä arkisin klo 8–16 välillä, pois lukien arkipyhät. Potilastietojärjestelmänä on Omni360/ Pegasos. Terveyskeskuksemme sijaitsee seitsemän kilometrin päässä Turun keskustasta ja kulkuyhteydet ovat hyvät.

Olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä resurssipäällikkö Lauri Salmela puh. 040-6502982 ja email: lauri.salmela@mehilainen.fi

Lämpimästi tervetuloa meille Mehiläiseen!