Vastaava lääkäri Harjun Terveyden Nastolan sote-keskukseen!


Ilmoitus julkaistu: 04.01.2021
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Harjun terveys Oy / Nastolan sote-keskus
Työnimike: Vastaava lääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.03.2021
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: Lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Rekrytointivastaava Emmi-Lotta Kohonen
emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi
040-5951871
Olisiko aika ottaa askel eteenpäin urallasi? Nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä työskentelemään vastaavana lääkärinä Mehiläisen ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän uudessa yhteisyrityksessä Harjun terveys Oy:ssä. Vastaavan lääkärin tehtävänä on kliinisen työn lisäksi vastata toiminnan kehittämisestä sekä henkilökunnan koulutuksesta yhdessä Harjun Terveys Oy:n johtavan lääkärin kanssa.

 

Hakijoilta odotamme tehtävän edellyttämää kliinistä työkokemusta. Erikoistuminen soveltuvalle erikoisalalle, erityisesti yleislääketiede katsotaan eduksi. Myös erikoistumisen loppuvaiheessa oleminen katsotaan eduksi. Ohjaajakoulutuksen suorittaminen katsotaan myös eduksi. Arvostamme hyviä esimiestaitoja sekä aikaisempia näyttöjä vastuutehtävistä.

 

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan, idearikkaan ja aktiivisen työyhteisön, kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset työsuhde-edut. Työsuhde tehtävään on toistaiseksi voimassa oleva ja työnaloitusajankohta sovittavissa.

 

Katso video, jossa lääkärimme kertovat miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen:

https://mehilainen.emmi.fi/l/sVsPDFLm_rkS

 

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

 

Voit olla yhteydessä: Rekrytointivastaava Emmi-Lotta Kohonen puh: 040-5951871, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi tai Rekrytointivastaava Maunu Nivala puh: 044-9998825, e-mail: maunu.nivala@mehilainen.fi