Työterveyslääkäri, Mehiläinen Loviisa


Ilmoitus julkaistu: 06.11.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Mehiläinen Loviisa
Työnimike: Työterveyslääkäri
Työn alkamisajankohta: Mahdollisimman pian
Haun deadline: 22.12.2023
Palkkaus: Kilpailukykyinen, neuvoteltavissa
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Mehiläinen Oy, Marika Mildh
marika.mildh@mehilainen.fi
0505111626
Haemme Mehiläisen Työelämäpalveluihin Loviisaan

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ tai TYÖTERVEYTEEN ERIKOISTUVAA

Loviisan pieni, mutta palveluiltaan monipuolinen lääkärikeskus kaipaa joukkoonsa työterveyslääkäriä, jolla on aito halu toteuttaa maan parasta työterveyshuoltoa hyvässä työyhteisössä. Panostamme yhteiseen onnistumiseen ja haluamme tarjota monipuoliset työtehtävät sekä hyvän asiakaskunnan. Lääkärikeskuksessa on erittäin kokenut moniammatillinen työterveystiimi ja hyvin toimivat tukipalvelut tukevat työtäsi.

Meillä voit toimia työterveyslääkärinä joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana, osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti, juuri sinun elämäntilanteesi mukaan. Osan työstä voi tehdä etänä. Mikäli olet kiinnostunut työterveyden kehitystehtävistä, on sekin mahdollista! Meille on tärkeää rakentaa juuri sinulle sopiva kokonaisuus, jossa voit vaikuttaa työsi sisältöön. Meillä on työterveyshuollon koulutusoikeudet, joten meillä voit myös erikoistua työterveyshuoltoon.

Olemme kiinnostuneita kuulemaan toiveistasi, kertomaan hyvistä työsuhde-eduista ja esittelemään Loviisan lääkärikeskusta sinulle tarkemmin.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

 

Lisätietoja:

Resurssipäällikkö Marika Mildh
puh. 050 511 1626 / marika.mildh@mehilainen.fi

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.