Tule töihin HUS Psykiatrialle


Ilmoitus julkaistu: 13.12.2022
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: HUS Psykiatria
Työnimike: Lääkäri, kandi
Työn alkamisajankohta: Työ alkaa sovitusti
Haun deadline: 31.03.2023
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Lääkäritaulukon mukaisesti / kilpailukykyinen
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: HUS Psykiatria
janita.leikas@hus.fi
0406545851
Moikka lääketieteen kandi / juuri valmistunut lääkäri. Haluatko päästä tekemään vaikuttavaa ja mielenkiintoista työtä yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa? Haluatko olla luomassa parempaa hoitoa joka päivä, jokaiselle potilaalle? Oletko kiinnostunut ammatillisesta kasvustasi osana parasta yhteisöä? HUS Psykiatria tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia erilaisissa työtehtävissä ja eri toimipisteissämme ympäri Uudenmaan.

HUS Psykiatria on osa Suomen suurinta sairaanhoitopiiriä, mikä takaa sen, että sairaaloistamme löydät monipuolista osaamista monelta eri psykiatrian linjalta. Olemme ylpeästi psykiatrisen hoidon edelläkävijöitä, ja meillä hoidetaan potilaita nuorisoiästä aina ikääntyneisiin asti. Pystymme tarjoamaan sinulle juuri näköisesi ja elämäntilanteeseesi sopivan työnkuvan.

HUS Psykiatrialla uskomme siihen, että laadukas perehdytys on onnistumisen avain. Meille ammatillinen kasvu, kouluttaminen, osaamisen tukeminen ja kehitys ovat sydämen asia. Pääset osana moniammatillista tiimiä luomaan Suomen vaikuttavinta hoitoa. Olemme ylpeydellä psykiatrisen hoidon edelläkävijöitä!

Voit tutustus meihin sosiaalisessa mediassa mm.:
https://duunitori.fi/tyoelama/hus-geropsykiatria
https://duunitori.fi/tyoelama/hus-nuorisopsykiatria
https://duunitori.fi/tyoelama/hus-psykiatria-psykoosit

Jotta sinun ei tarvitsisi jättää montaa hakemusta kesää varten, tällä hakemuksella on haettavissa kaikki HUS Psykiatrian lääkäri/kandin kesätyöpaikat! Lisätietoja tehtävistä antaa: Psykiatrirekry Janita, rekrypsykiatria@hus.fi, 0406545851

Voisiko tässä olla mahdollisuus ja tuleva kesätyösi ensikesäksi ja seuraavaksikin? Tai pidätkö välivuotta, tai oletko kiinnostunut tekemään muita mahdollisia pidempiä jaksoja meillä?
Ota rohkeasti yhteyttä, räätälöidään sinulle juuri sinun näköisesti pesti täältä meiltä HUS Psykiatrialta!