Tietopoli hakee tuutoreita!


Ilmoitus julkaistu: 23.11.2021
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Tietopoli, Espoo ja Helsinki
Työnimike: Tuutori
Työn alkamisajankohta: Tammikuu, mahdollisesti aiemmin
Haun deadline: 05.12.2021
Viikottainen työaika: Joustava
Palkkaus: Tuntipalkka, yli 20€/h + lisät
Yhteystiedot: Ilarion Sjöberg
tieto@tietopoli.fi
044 0877 233
Tietopoli hakee tuutoreita matematiikan, fysiikan, kemian ja biologian yksityisopetukseen. Oppilaat ovat ensisijaisesti lukiolaisia, joista osa pyrkii lääketieteen alalle. Tuutorin työhön kuuluu oppituntien valmistelu ja oppilaiden auttaminen esim. läksyjen teossa ja yo-kirjoituksiin tai kurssikokeeseen valmistautumisessa oppilaan tarpeiden mukaan. Opetus tapahtuu enimmäkseen normaalin kouluajan ulkopuolella ja opetus toteutetaan lähiopetuksena tai etänä.

Tuutoreille tarjotaan yli 20 € tuntipalkka ja iltalisät sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työmäärään ja omiin työaikoihin!

Tuutorilta vaaditaan hyvät matematiikan, fysiikan, kemian tai biologian taidot, hyvät sosiaaliset taidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja kyky sopeutua oppilaan tarpeiden mukaan. Aiempi kokemus yksityisopetuksesta tai assaroimisesta nähdään etuna, mutta se ei ole välttämätöntä.

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen tieto@tietopoli.fi viimeistään 5.12. Toivottu aloitusajankohta on tammikuussa, mutta työt voi mahdollisesti aloittaa jo ennen tammikuuta, eli kannattaa lähettää hakemus mahdollisimman pian.

Jos jäi kysymyksiä, ota yhteyttä Ilarioniin. Telegram: @IlarionSj, sähköposti: tieto@tietopoli.fi, puhelinnumero: 044 0877 233.