Terveyskeskuslääkäriksi Ristiinan hyvinvointiasemalle!


Ilmoitus julkaistu: 20.02.2021
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Ristiinan hyvinvointiasema
Työnimike: Terveyskeskuslääkäri
Työn alkamisajankohta: 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 18.03.2021
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Viikottainen työaika: 38,25h
Palkkaus: Laillistettu lääkäri, alle 1 v. kokemus PTH – 6330 euroa/kk Laillistettu lääkäri, yli 1 v. kokemus PTH – 6880 euroa/kk Soveltuvan alan erikoislääkäri – 7410,49 euroa/kk Lisäksi Ristiinan hyvinvointiasemalla maksetaan +10 % palkanlisää.
Minimikoulutus: Lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Harri Makkonen
harri.makkonen@essote.fi
040 359 7758
Haemme joukkoomme Essoteen Ristiinaan terveyskeskuslääkäriä. Tarjoamme sinulle perusasioiden kuten hyvän palkan, joustavien työaikojen ja kauniiden Saimaan maisemien lisäksi erinomaisen mahdollisuuden liittyä kahden kokeneen erikoislääkärin kollegaksi pienen maaseutupitäjän hyvinvointiasemalle.

Ristiinan hyvinvointiasema on pieni ja toimiva kolmen lääkärin hyvinvointiasema noin 20 kilometrin päässä Mikkelistä. Hyvinvointiasemalla työskentelee vakituisesti kaksi yleislääketieteen erikoislääkäriä. Terveyskeskuslääkärin työ on pääasiassa vastaanottotyötä ajanvaraus- ja kiireellisellä vastaanotolla. Tämän lisäksi työhön voi kuulua neuvolatyötä ja koululääkärin työtehtäviä. Näiden pienempien osa-alueiden suhteen työnkuvaa voidaan muokata jokaisen omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Avovastaanotto Ristiinassa toimii remontoiduissa tiloissa. Yhteistyö eri ammattiryhmien välillä on hyvää ja työmäärä on kohtuullinen. Hoitohenkilökunta on ammattitaitoista ja useimmat pitkään paikkakunnalla työtä tehneitä. Ilmapiiri hyvinvointiasemalla on hyvä ja hoidon perustana on potilaslähtöisyys.

Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta tai hallinnollisia työtehtäviä. Halutessasi voit kuitenkin osallistua Mikkelin keskussairaalan yle-päivystykseen. Osa-aikaisesta työstä on mahdollista neuvotella.

Toimimme Kuopion yliopiston opetusterveyskeskuksena ja meillä on mahdollisuus suorittaa YEK-jakso, erikoistumiseen tarvittava 9 kk:n tk-jakso sekä erikoistua yleislääketieteeseen tai geriatriaan. Essoten terveyskeskukset ovatkin viiden tähden koulutusterveyskeskuksia, joten ohjaamisen tukena on hyvin organisoitu koulutus. Myös mahdollinen oma erikoistuminen on mahdollista suorittaa loppuun virasta käsin.

Työnantajana Essote on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin. Tulevaisuudessa panostus talon sisäiseen koulutukseen lisääntyy.

Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä.

 

Palkkaus:

Laillistettu lääkäri, alle 1 v. kokemus PTH – 6330 euroa/kk

Laillistettu lääkäri, yli 1 v. kokemus PTH – 6880 euroa/kk

Soveltuvan alan erikoislääkäri – 7410,49 euroa/kk

Lisäksi Ristiinan hyvinvointiasemalla maksetaan +10 % palkanlisää.

 

Lisätietoja tehtävästä saat ylilääkäri Harri Makkoselta, puh. 040 359 7758, harri.makkonen@essote.fi tai ylilääkäri Anna-Sofia Simulalta, puh. 040 129 4676, anna-sofia.simula@essote.fi. Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §).

Hae tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/terveyskeskuslaakari-ristiina-341476/