Terveyskeskuslääkäriksi Mäntsälään!


Ilmoitus julkaistu: 25.07.2022
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Mäntsälän terveysasema
Työnimike: Terveyskeskuslääkäri
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 30.09.2022
Palkkaus: Paikallinen sopimus + rekrytointilisä
Minimikoulutus: LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: Atte Lahtinen
atte.lahtinen@keusote.fi
0400783576
Haemme Mäntsälän terveysasemalle lääkäreitä. Työ sopii kandeille, YEK-vaiheen lääkäreille, erikoistuville, erikoislääkäreille tai muuten terveyskeskuslääkärin työstä kiinnostuneille. Erikoislääkärinä voit työskennellä myös nuorten lääkäreiden ohjaajana. Mäntsälä on osa Keski-Uudenmaan sotea (Keusote) yhdessä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan kanssa.

Mäntsälän terveysasemalla työskentelet osana toimivaa moniammatillista tiimiä. Tiimiin kuuluu lääkäreiden lisäksi hoitajia (lähihoitajat, terveydenhoitajat, sairaanhoitajat), sihteereitä, fysioterapeutteja ja toimintaterapeutti. Yhteistyö eri ammattiryhmien välillä on mutkatonta ja työporukka terveysasemalla on erinomainen.

Työ terveysasemalla on monipuolista ja pitää sisällään mm. vastaanottoa, akuuttipotilaiden hoitoa, toimenpiteitä, terveystarkastuksia ja konsulttina toimimista. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa (peruskoulu, lukio, ammattikoulu) sekä äitiys- ja ehkäisyneuvolassa toiveidesi mukaan. Potilastyön ohella voit osallistua myös terveysaseman ja koko Keusoten toimintojen kehittämiseen.

Nuorille lääkäreille järjestetään viikoittaiset tutor- ja YEK-tunnit sekä työpaikkakoulutukset. YEK- ja erikoistumisvaiheen lääkärit pääsevät osallistumaan myös työpaikan ulkopuolisiin koulutuksiin noin yhden päivän kuukaudessa. Mäntsälässä koulutusvaiheen lääkäreiden ohjauksesta vastaa Helsingin yliopistollakin työskentelevä kliininen opettaja. Loppukesästä avataan myös uusi kouluttajalääkärin virka Mäntsälän terveysasemalle. Koulutusten järjestämisestä vastaa Keusoten oma koulutusylilääkäri.

Palkkaus Keusoten alueella on kilpailukykyinen pääkaupunkiseudun tasoon verrattuna. Lisäksi tällä hetkellä tarjoamme sitoutumislisän vähintään kuuden ja kahdentoista kuukauden työjaksoista. Meillä myös osa-aikainen työ on mahdollista ja kokemuksen kartuttua etätyökin onnistuu soveltuvin osin.

Laita matalalla kynnyksellä viestiä. Mielelläni vastailen kysymyksiin, esittelen terveysaseman toimintaa ja kerron lisää työmahdollisuuksista Mäntsälässä ja yleisesti Keusoten alueella.

Atte Lahtinen, atte.lahtinen@keusote.fi

Mäntsälän terveysasema, tiimin vastuulääkäri

https://www.keusote.fi/etusivu/toihin-meille/laakarirekry/