Terveyskeskuslääkäriksi Janakkalaan


Ilmoitus julkaistu: 31.03.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Janakkalan terveyskeskus
Työnimike: terveyskeskuslääkäri
Työn alkamisajankohta: mahdollisimman pian
Haun deadline: 01.08.2023
Viikottainen työaika: 38,25h tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: LL 7094e (6/23 ja 11/23 yleiskorotuksien myötä 7306e) ja 3v työkokemus 7975e (6/23 ja 11/23 yleiskorotuksien myötä 8213e)
Minimikoulutus: LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: Suvi Hämäläinen
suvi.hamalainen@omahame.fi
036801668
Haetaan TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ HETI (tai sopimuksen mukaan). Meillä työskentelee myös kollegoita, joilla on erikoistuminen kesken ja heidän tarvitsee tehdä sairaalapalveluita tai lääkäreillä on perhevapaita, jolloin apukäsiä tarvitaan, vaikka kaikki virat ovat täynnä.

Janakkalan tk on aivan rehellisesti sanoen yksi parhaiten toimivista terveyskeskuksista alueella. Turenkiin pääsee myös junalla.
Palkkaus on alueen paras.

Janakkalan Turengissa on avopuolella lääkäreitä 7-8, lisäksi osastolla 2 ja perhekeskuksessa koululääkärinä 1. Tervakoskella on 3 lääkäriä. Turengissa on kiireettömän vastaanoton lisäksi labra, röntgen, osastot, neuvolat ja kiirevastaanotto. Pääset tekemään hyvin monipuolista työtä. Meiltä löytyy erikoislääkärikouluttajia 4kpl (=yle el + yliopiston 1v koulutus ja jatkuva ylläpitävä koulutus) eli ohjaukset saadaan suoritetuksi. Työnkuva räätälöidään aina omat toiveet huomioiden, mutta toki arjen realiteetti on se, että kaikki tehtävät täytyy hoitaa. Mutta yksin asioiden kanssa et jää.

Homma toimii ja yleensä lääkärille saa kiireettömän vastaanoton 2vk sisään, joten oikeasti on mahdollisuus tehdä työtä siten, että voi yöllä nukkua rauhassa. Työtä saa varmasti tehdä, mutta työporukka on aivan timanttinen ja hommat tehdään yhdessä. Jos joku huomaa jotain, mikä kannattaisi tehdä paremmin, otamme heti asiasta koppia ja mietimme parempaa tapaa tehdä töitä. Se on ylilääkärin homma, saada asiat soljumaan niin hyvin, että kaikki voivat keskittyä potilastyöhön parhaalla mahdollisella tavalla.

KHKS yhteispäivystyksestä kuuluu viestiä, että janakkalalaisia ei juurikaan siellä näy ja jos joku lähetetään, hän tulee sinne asiasta. Eli konsultaatiot, hoidon saatavuus ja jatkuvuus on hyvällä tasolla, jotta oikeasti teemme sen, mitä perusterveydenhuollossa kuuluukin tehdä.

Jos haluat osaksi meidän työporukkaamme, laita viestiä tai soita!