Terveyskeskuslääkäri Pusulan Terveyskeskus Mehiläiseen Lohjalle!


Ilmoitus julkaistu: 11.10.2021
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Pusulan Terveyskeskus Mehiläinen
Työnimike: Terveyskeskuslääkäri
Työn alkamisajankohta: Mahdollisimman pian
Haun deadline: 31.10.2021
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Viikottainen työaika: Sovittavissa
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Minimikoulutus: Lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Pauliina Käkönen
pauliina.kakonen@mehilainen.fi
050 568 6940
Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme koko- tai osa-aikaista terveyskeskuslääkäriä Pusulan terveyskeskus Mehiläiseen Lohjalle. Voit olla yleislääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri tai jonkin muun erikoisalan ammattilainen. Työt painottuvat arkisin klo 8-16 välille ja työajat voidaan sopia sinun aikataulujesi mukaan. Pusulan lisäksi voit pitää vastaanottoja ajoittain myös Karjalohjalla tai Sammatissa. Terveyskeskustyön lisäksi tehtävään on halutessasi mahdollista sisällyttää ohessa myös neuvolaa muutamana päivänä viikossa jollakin edellä mainituista asemistamme.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan kilpailukykyisen korvauksen ja valtakunnallisen konsernin työsuhde-edut sekä urakehitysmahdollisuudet. Panostamme erityisesti henkilöstömme hyvinvointiin, henkilökohtaisen ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja suomalaisen perusterveydenhuollon kokonaisvaltaiseen toiminnan kehittämiseen. Potilastietojärjestelmänä on Pegasos.

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy tuottaa Pusulan, Karjalohjan ja Sammatin noin 9000 hengen vastuuväestölle yleislääkäritasoiset terveyden- ja sairaanhoitopalvelut kiireellisissä ja kiireettömissä asioissa. Mehiläinen vastaa lisäksi alueen fysioterapiapalveluista sekä neuvoloiden ja koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon lääkärityöstä. Palveluiden saatavuus, asiakastyytyväisyys ja kustannustehokkuus ovat olleet huippuluokkaa.

Ole yhteydessä niin jutellaan lisää tai vinkkaa tutulle, joka olisi tähän tehtävää sopiva!

Lisätietoja antaa Resurssipäällikkö Pauliina Käkönen, puh: 050 568 6940, email: pauliina.kakonen@mehilainen.fi

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa.

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!