Terveyskeskuslääkäri, Ikääntyneiden palvelut


Ilmoitus julkaistu: 23.05.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Etelä-Savon hyvinvointialue, Eloisa (Mikkeli, Savonlinna, Pieksämäki)
Työnimike: Terveyskeskuslääkäri
Työn alkamisajankohta: 1.7.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 16.06.2023
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: LS + paikallinen sopimus
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: rekrytointikoordinaattori Elise Pöysä
elise.poysa@etelasavonha.fi
0406567780
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kolmea (3) terveyskeskuslääkäriä ikääntyneiden palveluihin 1.7.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Keskellä kauneinta Järvi-Suomea sijaitseva Etelä-Savon hyvinvointialue eli tuttavien kesken Eloisa hakee ikääntyneiden palveluihin terveyskeskuslääkäreitä toistaiseksi voimassa oleviin virkasuhteisiin Mikkelin, Savonlinnan ja Pieksämäen toimipisteisiin.

Työssäsi toimit hyvinvointialueen kotihoidon, ikääntyneiden palveluasumisen tai geriatrisen arviointiyksikön lääkärinä. Geriatrisen arviointiyksikön lääkärin työtä on mahdollista tehdä myös Mäntyharjulla.

Olet osa ikääntyneiden lääkäripalveluiden hyvähenkistä tiimiä ja konsultaatiot onnistuvat mutkattomasti. Tiimissämme on edustettuna yleislääketieteen, geriatrian ja sisätautien spesialiteetit.

Lähi- ja etätyötä voi tehdä joustavasti, etätyöhön saat työnantajalta toimivat työvälineet. Haluamme, että viihdyt, jaksat ja kehityt työssäsi. Työnkuva ja työmäärä suunnitellaan kanssasi yhteisymmärryksessä sopiviksi. Virkaan ei liity päivystysvelvollisuutta, mutta hyvinvointialueella on hyvin korvattuja päivystysmahdollisuuksia tarjolla.

Palkkaus ja työsuhde-edut ovat erinomaiset, käytössä on mm. Smartumin hyvinvointietu 300 euroa/vuosi ja työmatkaetu 200 euroa/vuosi.

Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu. Eloisan toiminta-ajatus on Myö yhessä! – Tule tekemään se kanssamme todeksi!

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §). Lisäksi edellytetään kokemusta ikääntyneiden potilaiden hoitamisesta ja hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi luetaan erikoislääkärin oikeudet jollain soveltuvalla lääketieteen erikoisalalla.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä saat ikääntyneiden palvelujen hallinnolliselta ylilääkäriltä Antti Ohvanaiselta
puh. 044 417 2765 (myös tekstiviestit ja WhatsApp) tai antti.ohvanainen@etelasavonha.fi.