Terveyskeskuslääkäri 2.0, Siun soten terveysasemat (Joensuu, Kontiolahti, Lieksa, Kitee, Liperi, Outokumpu, Juuka jne.)


Ilmoitus julkaistu: 05.11.2022
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Siun soten terveysasemat (Joensuu, Kontiolahti, Lieksa, Kitee, Liperi, Outokumpu, Juuka jne.)
Työnimike: terveyskeskuslääkäri
Työn alkamisajankohta: sopimuksen mukaan
Haun deadline: 11.11.2023
Viikottainen työaika: 38,15
Palkkaus: paikallinen sopimus (LL 6874€/kk – 10374€/kk teht koht palkka)
Minimikoulutus: LK, neljän vuoden opinnot
Yhteystiedot: Mervi Karttunen
laakari@siunsote.fi
013 330 7173
Siun soten TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRI 2.0

Päivä viikossa jotain uutta? Siun sote tarjoaa mahdollisuuden käyttää 20 % täydestä työajastasi omien tavoitteidesi mukaiseen kehittymiseen. Työnkuvaan ja työaikoihin pääset itse vaikuttamaan. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen. Voit työskennellä uudessa Meijän mallissa osana moniammatillista tiimiä tai perinteisemmässä omaan vastaanottoon painottuvassa työnkuvassa.

Monipuolisten työnkuvien kautta pääset viikoittain kehittymään lääkärinä haluamaasi suuntaan. Suunnitellaan juuri sinulle sopiva urapolku ja mieleinen asema!
Laajan ammattitaidon kliinikko: Voit syventää ja laajentaa kliinistä osaamistasi viikoittain mm. vierailemalla sairaalamme klinikoilla (esim. UÄ:n käyttö, kryo-hoidot tai erilaiset toimenpiteet). Voit myös harjoitella kouluttautumispäivän aikana etukäteen valikoitujen potilastapausten parissa, opiskella kollegojen kanssa tai hyödyntää valmiita koulutuskokonaisuuksia.

– Kehittäjälääkäri: Kehittäjälääkärin roolissa pääset uudistamaan sairaanhoitopiirin toimintaa samalla kun opit terveydenhuollon kehittämistyön keskeiset työkalut ja menetelmät. Tukenasi ja ohjaajanasi toimii Siun soten kehittäjäylilääkäri.

– Lääkärikouluttaja ja -ohjaaja: Saat rakentaa koulutus- ja ohjaustyön osaamistasi ja käyttää enemmän aikaa kollegojen ohjaamiseen. Roolissasi sinua tukee ja ohjaa koulutusylilääkäri.

– Tutkijalääkäri: Syvenny akateemiseen tutkimukseen terveyskeskustyön ohella. Tutkimusprojektit suunnitellaan yhteistyössä yliopiston kanssa, mutta voit toteuttaa myös omia ideoitasi. Yliopiston lisäksi tukenasi toimii kehittäjäylilääkäri sekä Siun soten oma tietotuotanto.

– Lääkärijohtaja: Meillä on valmiiksi suunniteltu johtajana kasvamisen malli, jonka avulla räätälöimme sinulle oman polun johtajana kehittymiseen. Sinulla on mm. mahdollisuus päästä harjoittelemaan ylilääkärin tehtäviä. Kouluttautumispäivinä voit käyttää aikaa mentorointitapaamisiin, vertaisoppimiseen tai johtamiskoulutuksiin. Kouluttaja- ja kehittäjäylilääkärit ovat apunasi ohjaus- ja kehittämistaitojen rakentamisessa.

Perustimme lisää uusia virkoja terveysasemille ja näin vahvistamme perusterveydenhuollon lääkäreiden joukkoa. Terveysasemia alueellamme on 21 (mm. Joensuu, Kontiolahti, Pyhäselkä, Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi, Liperi, Outokumpu, Heinävesi, Juuka, Nurmes, Lieksa, Ilomantsi ). Määräaikainen virka voi sisältää mielenkiintosi mukaan työskentelyä neuvolassa tai koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Meillä on mahdollisuus tehdä myös osa-aikaista työtä. Terveysasemilla työskennellessäsi voit erikoistua yleislääketieteeseen tai geriatriaan. Myös palliatiivisen hoidon erityispätevyyden voi suorittaa Siun sotessa.

Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa. Järjestämme sinulle myös edullisen asunnon. Voit laittaa meille sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä laakari@siunsote.fi.