Terveyskeskushammaslääkäri, Puumala


Ilmoitus julkaistu: 23.05.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Etelä-Savon hyvinvointialue, Puumalan terveyskeskus
Työnimike: Terveyskeskushammaslääkäri
Työn alkamisajankohta: 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 12.06.2023
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: 5652,69 e/kk + LS
Minimikoulutus: ; hammaslääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: rekrytointikoordinaattori Elise Pöysä
elise.poysa@etelasavonha.fi
0406567780
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee terveyskeskushammaslääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen Puumalaan 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hammaslääkärin työ Puumalan hoitolassa on itsenäistä, sisältäen tavanomaista vastaanottotyötä ja kiirevastaanottoaikoja. Lisäksi työhön kuuluvat myös erikseen sovittavat hoitolavastaavan tehtävät. Työssä on mahdollista osallistua viikonloppupäivystykseen Mikkelin keskussairaalassa. Työn sisältöä voidaan muokata huomioiden hakijan toivomukset ja erityisosaaminen.

Sinun on mahdollista työskennellä Puumalassa myös 50%:n työajalla ja työhön käytettävät viikonpäivät ovat joustavasti neuvoteltavissa. Voit tehdä Puumalan lisäksi työtä myös Eloisan muissa toimipisteissä. Räätälöidään yhdessä Sinulle sopiva kokonaisuus.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön sekä ystävällisen ja kannustavan työyhteisön, modernit laitteet ja mahdollisuuden kehittyä ja kehittää toimintaa. Huolehdimme, että saat työhösi hyvän perehdytyksen ja kokeneiden kollegojen tuen työn tekemiseen. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme hammaslääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lisäksi järjestämme myös sisäistä koulutusta säännöllisesti.

Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä. Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä 200 euron työmatkaedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista hammaslääkärin laillistusta ja lupaa toimia hammaslääkärin ammatissa Suomessa. Virkaan valitun ammattioikeuksia ei saa olla rajoitettu terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 26 §:n mukaisella tavalla. Lisäksi edellytämme kiitettävää suomen kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa ylihammaslääkäri Katri Hyvärinen, puh. 040 359 8663, katri.hyvarinen@etelasavonha.fi. Kuvankauniista Puumalasta, sen palveluista ja harrastemahdollisuuksista Sinulle kertoo lisää Puumalan kunnanjohtaja Niina Kuuva, puh. 050 375 8541, niina.kuuva@puumala.fi.