Tervetuloa sisätaudeille Jyväskylän Sairaala Novaan!


Ilmoitus julkaistu: 19.01.2024
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Sisätaudit, Sairaala Nova, Jyväskylä
Työnimike: Erikoistuvia lääkäreitä, reunojen tekijöitä sekä kesäkandeja
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 02.04.2024
Palkkaus: LS.
Minimikoulutus: LK, viiden vuoden opinnot
Yhteystiedot: Laura Röman
laura.roman@hyvaks.fi
+358142694942
Lämpimästi tervetuloa kesätöihin sisätaudeille Jyväskylän Sairaala Novaan!

Haemme mukaan työyhteisöömme sisätauteihin erikoistuvia lääkäreitä, reunapalveluita tarvitsevia lääkäreitä sekä LT6 oikeuksin työskenteleviä kandeja kesälle 2024. Mahdollista on toki työskennellä pidempikin jakso! Sisätautikokemus hyödyttää monella alalla, joten olet tervetullut myös, vaikka oma erikoisalasi olisi vielä pohdinnan alla.

Keskussairaalassa työskenteleminen mahdollistaa hyvin monipuolisen työnkuvan ja vastuu laajentuu sitä mukaa kun osaaminen kehittyy. Erikoistuvia lääkäreitä ja opiskelijoita ei meillä jätetä yksin, vaan työtä tehdään osana moniammatillista tiimiä. Myös kesällä työskentelet seniorikollegan ohjauksessa.

Sairaala Nova on maamme suurin keskussairaala, jossa tuotamme erikoissairaanhoidon palvelut 275 000 keskisuomalaiselle. Uusi sairaala otettiin käyttöön tammikuussa 2021. Meillä on edustettuna lähes kaikki lääketieteen erikoisalat ja olemme osa Keski-Suomen hyvinvointialueen 12 000 työntekijän yhteisöä.

Jos kesä sisätaudeilla kiinnostaa, olethan yhteydessä ylilääkäri Marja Miettiseen! Marja kertoo mielellään lisää työskentelystä meillä ja voitte yhdessä jutella ajatuksistasi omannäköisen työarjen toteutumisessa. Halutessasi voit jättää myös hakemuksen Kuntarekry-järjestelmän kautta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesa-2024-laakareiden-kesasijaisuudet-sisataudit-sairaala-nova-jyvaskyla-575224/

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
Marja Miettinen, sisätautien ylilääkäri
marja.miettinen@hyvaks.fi
puh. 050 3160 366