Rekrytoidaan Myyntipäällikkö


Ilmoitus julkaistu: 31.07.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Kandidaattikustannus Oy
Työnimike: Myyntipäällikkö
Haun deadline: 30.09.2023
Viikottainen työaika: Kuukausittainen työaika 15-40h
Palkkaus: 13.5€/h
Yhteystiedot: Claudia Anderson
claudia.anderson@kandidaattikustannus.fi
Kandidaattikustannus Oy hakee aikaansaavaa ja oma-aloitteista Myyntipäällikköä!

Kandidaattikustannus Oy on vuonna 1980 perustettu, kokonaisuudessaan Lääketieteenkandidaattiseura ry:n omistama yhtiö, jonka toimialoja ovat kirjakustannus, työnvälitys sekä lääketieteelliseen tähtäävät valmennuskurssit. Kirjakustannustoiminta on merkittävin ja alati kasvava toimialamme, jossa keskitymme lääketieteellisen oppikirjallisuuden julkaisemiseen painettuina kirjoina ja e-kirjaversioina. Oppikirjojamme ovat esimerkiksi Traumatologia, jonka tuorein painos julkaistiin vuonna 2019, ja ennen kaikkea lääketieteellinen hakuteos Therapia Fennica. Työnvälityssektori ylläpitää klinikalle.fi -palvelua, jossa välitämme työpaikkoja lääketieteen opiskelijoille ja valmistuneille lääkäreille. Lisäksi rekrytoimme esimerkiksi messutyöntekijöitä lääketieteen alan tapahtumiin. Valmennuskurssisektori tarjoaa kohtuuhintaisia, täysin opiskelijavetoisia ja
ammattitaidolla toteutettuja valmennuskursseja lääketieteellisille aloille pyrkiville.

Myyntipäälliköntyössä vastaat erityisesti kirjakustannussektorin myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa. Myyntipäällikkönä toimit myyntitiimin muiden jäsenten esihenkilönä. Työ on luonteeltaan monipuolista ja pääset haastamaan itseäsi päivittäin.Myös markkinointi on keskeinen vastuualue, mikä tekee työnkuvasta entistä monipuolisemman. Myyntipäällikkönäsinulle kertyy korvaamatonta kokemusta lisäksi muun muassa yritystoiminnasta. Halutessasi pääset vaikuttamaan myös muiden sektorien myyntiin ja markkinointiin, ja työssä on hyvät mahdollisuudet oppia ja kehittyä yli sektorirajojen. Työtehtävä on osa-aikainen ja sopii erinomaisesti opintojen oheen työmäärän ja joustavan luonteen puolesta. Merkittävä osa työstä on toteutettavissa paikasta ja ajankohdasta riippumatta ja kuukausittainen työmäärä on neuvoteltavissa.
Saatat sopia tehtävään, jos olet joustava ja vuorovaikutustaitoinen persoona. Oma-aloitteisuus ja avoimuus ovat keskeisiä työssä vaadittavia ominaisuuksia.Tärkeintä kuitenkin on, että olet motivoitunut ja nopea oppimaan uutta. Työhön saat kattavan perehdytyksen. Emme edellytä, että tulevat työtehtävät ovat ennestään tuttuja, mutta eduksi lasketaan:

– Kokemus myynnistä ja markkinoinnista
– Lääketieteellisen kirjallisuuden ja kustannustoiminnan tuntemus
– Graafinen osaaminen
– Ymmärrys liike- ja yritystoiminnasta

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Claudia Anderson (claudia.anderson@kandidaattikustannus.fi). Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV Kandidaattikustannus Oy:n toimitusjohtajalle osoitteeseen tomi.rautanen@kandidaattikustannus.fi. Yritykseemme voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.kandidaattikustannus.fi. 
Hae rohkeasti ja toimi nopeasti – haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!