Pirkanmaalle haetaan Pirte Ratinaan lastenlääkäriä!


Ilmoitus julkaistu: 07.01.2019
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Pirte Ratina
Työnimike: Lastenlääkäriksi Pirte Ratinan toimipisteeseen
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Haun deadline: 31.01.2019
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa olevava
Viikottainen työaika: 15-40h, työaika sovitaan lääkärin toiveen mukaan
Palkkaus: Palkkaus sovitaan lääkärin kanssa henkilökohtaisesti perustuen työkokemukseen ja osaamiseen
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Marja-Leena Hyypiä
marja-leena.hyypia@pirte.fi
040 158 1567
Pirten toiminnan ja lapsipotilaiden kysynnän kasvaessa haemme nyt lastenlääkäriä Tampereen Ratinan toimipisteeseen. Voit olla lastentauteihin erikoistumisen loppusuoralla oleva lääkäri tai jo valmis erikoislääkäri. Meillä voit toimia palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana ja tarjoamme sinulle tarvitsemasi puitteet työlle, kilpailukykyisen palkkauksen sekä erinomaiset työskentelyolosuhteet molemmissa toimipisteissä. Voit työskennellä tilanteesi mukaan täyspäiväisesti tai osa-aikaisesti ja töiden aloitus voidaan sopia sinulle parhaiten sopivalle ajankohdalle.

Pirte on täysin suomalainen yritys ja henkilöstöä meillä työskentelee yli 200 sekä olemme saaneet Yhteiskunnallinen yritys -merkin ja Avainlipun käyttöoikeuden. Tervetuloa töihin ja osaksi Pirten pirteään työyhteisöön!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin ole heti yhteydessä. Lisätietoa tehtävästä antaa mielellään sairaanhoidon ylilääkäri Marja-Leena Hyypiä puh. 040 158 1567, etunimi.sukunimi@pirte.fi. Kirjoita aiheeksi Lastenlääkäri.