Palvelukoordinaattoriksi Klinikalle.fi -palveluun!


Ilmoitus julkaistu: 07.03.2019
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Kandidaattikustannus Oy
Työnimike: Palvelukoordinaattori
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Viikottainen työaika: Sopimuksen mukaan
Yhteystiedot: Kaarlo Kervinen
kaarlo.kervinen@kandidaattikustannus.fi
050 5241 519
Rekrytoidaan Klinikalle.fi -palveluun Palvelukoordinaattori

Kandidaattikustannus Oy hakee energistä Palvelukoordinaattoria Klinikalle.fi-palvelulle!

Klinikalle.fi palvelukoordinaattorina pääset vastamaan palvelun operatiivisesta toiminnasta kokonaisuudessaan. Verkostoituminen terveyspalvelualan työnantajien kanssa ja
terveyspalvelualan muutoksen seuraaminen eturintamassa, merkittävien muutosten aikana, ovat keskeinen osa työtä . Päivittäiset työtehtäväsi sisältävät Klinikalle.fi-palvelun ylläpitoa ja yhteydenpitoa työnantajiin. Tehtävässä toimit vastuullisessa roolissa ja koordinoit suurien messutapahtumien henkilöstötarpeita. Osa-aikainen työtehtävä
sopii erinomaisesti opintojen oheen työmäärän ja joustavan luonteen puolesta. Merkittävä osa työstä on toteutettavissa paikasta ja ajankohdasta riippumatta.

Klinikalle.fi-palvelu on interaktiivinen työnhaunpalvelu, joka yhdistää terveydenhuollon työnantajat ja työnhakijat. Palvelu on osa Kandidaattikustannus Oy:ta, joka on Lääketieteenkandidaattiseuran 100% omistama yritys. Klinikalle.fi-palvelun edeltäjä Kandirekry perustettiin vuonna 2014 helpottamaan kuntien ja muiden terveydenhuollon palveluntarjoajien työvoiman löytämistä ja toisaalta lääketieteenalan opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden työllistymistä. Klinikalle.fi-palvelun tavoitteena on tehdä terveydenhuollon työnhausta tehokkaampaa ja nopeampaa.

Saatat sopia tehtävään, jos olet energinen ja kehittämishaluinen persoona. Oma-aloitteisuus ja viestintätaidot ovat keskeisiä työssä vaadittavia ominaisuuksia. Tärkeintä kuitenkin on, että olet motivoitunut kehittämään erityisesti edellä mainittuja piirteitä itsessäsi ja nopea oppimaan uutta. Työhön saat kattavan perehdytyksen. Emme edellytä, että tulevat työtehtävät ovat ennestään tuttuja, mutta eduksi lasketaan:

– Kokemus asiakaspalvelusta

– Hyvät viestintätaidot

– Kiinnostus terveydenhuollon työmarkkinoita ja uudistuksia kohtaan

Etsimme osa-aikaista työntekijää, joka pystyy työskentelemään joustavasti opintojen ohessa. Kuukausittainen työmäärä on neuvoteltavissa ja muut sopimuksen yksityiskohdat, kuten aloitusajankohdan, sovimme tapauskohtaisesti.

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää työtehtävästä, ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse kaarlo.kervinen@kandidaattikustannus.fi tai puhelimitse 050 5241 519. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV myös edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoja yritystoiminnastamme löytyy osoitteesta www.kandidaattikustannus.fi.

Hae rohkeasti ja toimi nopeasti – paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä!