Osastonlääkäri Hangon terveyskeskuksen vuodeosasto


Ilmoitus julkaistu: 08.05.2023
Työpaikan/yksikön nimi ja sijainti: Hangon terveyskeskus – Pihlajalinna Etälääketiede
Työnimike: Osastonlääkäri
Työn alkamisajankohta: Elokuussa tai sopimuksen mukaan
Haun deadline: 06.06.2023
Viikottainen työaika: 38,25 tuntia viikossa
Palkkaus: Neuvoteltavissa
Minimikoulutus: lääketieteen lisensiaatti
Yhteystiedot: Laura Iisakka
laura.iisakka@pihlajalinna.fi
0405730517
Innostutko perinteisestä, mutta ajan hengessä kehittyvästä osastotyöstä loistavassa työympäristössä? Miltä kuulostaisi työskentely idyllisessä Hangossa? Haemme nyt joukkoomme vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen osastonlääkäriä – nykyisen pitkäaikaisen osastonlääkärimme lähtiessä erikoistumaan – tk-tasoiselle vuodeosastolle Hankoon elokuusta 2023 alkaen tai joustavasti sopimuksen mukaan. Työ on toiveidesi mukaan joko osa- tai kokoaikaista, ja osa työviikosta on mahdollista tehdä myös etänä.

Hangon pieni vuodeosasto on varsin liikkuva ja aktiivinen 25-paikkainen terveyskeskuksen vuodeosasto. Vuodeosaston potilasprofiili on akuuttigeriatrinen. Osastolla hoidetaan myös palliatiivisia ja saattohoitopotilaita, kuntoutuspotilaita ja katkopotilaita yhteistyössä päihdehoitajan kanssa. Osastolla toteutetaan aktiivista kuntouttavaa hoito-otetta.

Osastonlääkärinä pääset työskentelemään hyvin organisoidulle osastolle, jossa kanssasi työskentelee osaava ja sitoutunut hoitohenkilökunta. Moniammatilliseen henkilökuntaan kuuluu hoitajien lisäksi fysioterapeutti ja kotiutushoitaja, joka valmistelee ja vastaa kotiutuksien käytännön toteutuksesta. Tiimissä on hyvä työilmapiiri, ja työmäärä on kohtuullinen.

Pihlajalinna on tuottanut Hangon kaupungin ikääntyneiden lääkäripalveluja vuodesta 2017 lähtien. Palveluihimme kuuluvat terveyskeskuksen vuodeosaston lisäksi Hangon alueen terveysasemapalvelut, kotihoito, tehostettu palveluasuminen ja muistipoliklinikka. Iltaisin ja viikonloppuisin osaston akuutteihin konsultaatioihin vastaa Pihlajalinna Etälääketieteen takapäivystys.

Osastonlääkärin työaika on 38,25 tuntia viikossa, ja osa työstä on mahdollista tehdä etänä. Voit työskennellä esim. kolmena päivänä viikossa osastolla läsnä ja kahtena päivänä viikossa etänä. Toivomme sinun omaavan kliinistä kokemusta erityisesti ikäihmisten hoidosta.

Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen kuukausipalkan ja pääset konsernimme kattavien henkilöstöetujen piiriin nauttimaan kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedusta, koulutusrahasta, laajan työterveyshuollon palveluista ja kattavasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta. Pihlajalinnassa sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Tukenasi ovat tiimivastaava geriatri, henkilökohtainen yhteyshenkilösi ja koko palvelutiimimme. Panostamme lääkäriemme säännölliseen koulutukseen. Järjestämme lääkäreillemme lukukausien aikana joka viikko koulutusta vuorovaikutteisina etäluentoina. Pihlajalinna Etälääketiede on tunnettu geriatrisen hoidon laadukkaana ja palkittuna edelläkävijänä.

Oletko kiinnostunut keskustelemaan osastonlääkärin tehtävästä lähemmin tai tunnetko jonkun, joka saattaisi olla kiinnostunut?

 

YHTEYDENOTOT JA LISÄTIEDOT:
Laura Iisakka
rekrytointiasiantuntija
p. 040 5730517
sp. laura.iisakka@pihlajalinna.fi